مطالب مرتبط:
پیش فروش میلیاردی فیلم «بورسیه» | جواد عزتی رقیب رضا عطاران شد | گیمفا
تصاویر جدید جواد عزتی و عباس جمشیدی فر در اکران فیلم «بورسیه»+عکس
جواد عزتی و عباس جمشیدی فر در اکران فیلم «بورسیه» حضور پیدا کردند | گیمفا
جواد عزتی و رفیق سینمایی اش در اکران یک فیلم
«بورسیه» از 6 آبان به سینماها می آید؛ جواد عزتی و امیر جعفری در کمدی اکشن جدید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 آبان 1405 ساعت 14:252026-10-31فرهنگي

گزارش اکران ؛ رقابت رضا عطاران و جواد عزتی

گزارش اکران ؛ رقابت رضا عطاران و جواد عزتی

در این روزها فیلم «خانوم والده» با بازی رضا عطاران با وجود انتقاداتی که به آن وارد می شود، بیشترین میزان فروش را در سینماها دارد.

از سوی دیگر فیلم «بورسیه» با جواد عزتی هم که به تازگی اکران شده، - تعداد مخاطبان سینما در هشتمین ماه سال در حالی از هشت میلیون نفر عبور کرده که رقابت اصلی بین کمدی ها است و فیلم های اجتماعی حتی با وجود چهره های سرشناس در شرایط محدودی اکران می شوند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، از روز چهارشنبه ششم آبان ماه فیلم بورسیه به چرخه اکران اضافه شده تا با فروش امیدوار کننده خود در سه روز ابتدایی اکران به عنوان یک رقیب جدی برای دیگر کمدی های روی پرده معرفی شود.

در این روزها فیلم خانوم والده با بازی رضا عطاران با وجود انتقاداتی که به آن وارد می شود، بیشترین میزان فروش را در سینماها دارد.

از سوی دیگر فیلم بورسیه با جواد عزتی هم که به تازگی اکران شده، در مدتی کوتاه در فروش موفق ظاهر شده است.

این فیلم های کمدی در حالی مخاطب بیشتری را جذب می کنند، که تعداد زیادی از سانس ها و سالن ها را نیز در اختیار دارند ولی از آن سو فیلمی همچون بُت به کارگردانی حمید نعمت الله و با بازی لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن با وجود آنکه کمتر از یک ماه است که به اکران درآمده، تعداد سانس ها و سینماهایش بسیار محدود است.


برچسب ها: اکران - فیلم - رضا عطاران - جواد عزتی - فروش - تعداد - بورسیه
آخرین اخبار سرویس:

گزارش اکران ؛ رقابت رضا عطاران و جواد عزتی

گزارش اکران ؛ رقابت رضا عطاران و جواد عزتی