مطالب مرتبط:
ویدئو | دویست وسی و نهمین شب حضور حماسی مردم مشهد در سنگر خیابان | دوشادوش رزمندگان جان فدای ایران هستیم (3 آبان 1405)
دعوت استاندار لرستان برای حضور در رزمایش جان فدای ایران
دعوت استاندار لرستان برای حضور در رزمایش جان فدای ایران
دعوت مدیر مخابرات لرستان از مردم برای حضور در رزمایش «جان فدای ایران»
ویدئو | دویست وسی وهشتمین شب حضور مردم مشهد در خیابان | ایستاده تا پای جان برای ایران (2 آبان 1405)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 آبان 1405 ساعت 10:552026-10-28سياسي

روایت حماسه جان فدای ایران در لرستان؛ خیابان «میدان» شد

روایت حماسه جان فدای ایران در لرستان؛ خیابان «میدان» شد

 صبح چهارشنبه ششم آبان، خیابان های لرستان تنها مسیر عبور مردم نبودند؛ بلکه به صحنه ای برای نمایش یک عهد جمعی تبدیل شدند.

- خبرگزاری مهر- گروه استان ها: بعضی روزها، شهر همان شهر همیشگی است؛ همان خیابان ها، همان میدان ها و همان مسیرهایی که مردم هر روز از آن ها عبور می کنند، اما معنایی که در آن ها جریان دارد، تغییر می کند.

صبح چهارشنبه ششم آبان ماه 1405، خرم آباد و شهرهای دیگر لرستان چنین روزی را تجربه کردند؛ روزی که در آن، مسیرهای شهری میزبان مرحله دوم رزمایش مردمی جان فدای ایران شدند و شعار علمدار ولایت؛ لرستان به فدایت در مرکز روایت این اجتماع قرار گرفت.

گزارش خبرنگاران مهر از برگزاری رزمایش در خرم آباد، از حضور مسئولان ملی و استانی در مراسم خبر می دهد؛ نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، استاندار، فرمانده سپاه استان و سردار علی فدوی، رییس گروه مشاوران فرمانده کل سپاه پاسداران، از جمله چهره های حاضر در این برنامه بودند.

هم زمان، خبر برگزاری رزمایش در شهرهای مختلف استان نیز منتشر شد تا جان فدا به یک نقطه از خرم آباد محدود نماند.

پیش از برگزاری مراسم، سید سعید شاهرخی، استاندار لرستان، از پیش بینی حضور حدود 100 هزار نفر در سطح استان سخن گفته بود.


برچسب ها: خرم آباد - لرستان - برگزاری - نماینده ولی فقیه در لرستان - استان - فرمانده کل سپاه پاسداران - خیابان
آخرین اخبار سرویس:

روایت حماسه جان فدای ایران در لرستان؛ خیابان «میدان» شد

روایت حماسه جان فدای ایران در لرستان؛ خیابان «میدان» شد