مطالب مرتبط:
رییس سازمان انرژی اتمی ایران درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت
رییس سازمان انرژی اتمی ایران درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت
پیام تسلیت رییس سازمان انرژی اتمی به عراقچی
پزشکیان: زنان ایران توان ایستادن بر قله های جهان را دارند
نماینده روسیه در آژانس اتمی به آمریکا: برخورداری از انرژی هسته ای حق مسلم ایران است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 مهر 1405 ساعت 14:452026-10-03بين الملل

جهان اتمی تر شد


چگونه سیاست های جنون آمیز ترامپ و جنگ علیه ایران به بهانه مقابله با اشاعه هسته ای انگیزه بازدارندگی هسته ای را در میان کشورها تقویت کرد! - چگونه سیاست های جنون آمیز ترامپ و جنگ علیه ایران به بهانه مقابله با اشاعه هسته ای انگیزه بازدارندگی هسته ای را در میان کشورها تقویت کرد! روزنامه وطن امروز نوشت: واشنگتن می گوید هدف حمله به ایران جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته ای بود اما در تهران و حتی در بخشی از محافل سیاست خارجی آمریکا پرسش دیگری شکل گرفته است: اگر کشوری فاقد سلاح هسته ای می تواند هدف حملات آمریکا و اسراییل قرار گیرد، آیا نداشتن بمب اتم خود به عاملی برای آسیب پذیری تبدیل نمی شود؟ این همان تناقضی است که منتقدان سیاست رییس جمهور تروریست آمریکا درباره ایران بر آن دست گذاشته اند.

دولت جنایتکار آمریکا مدعی است حملاتش برنامه هسته ای ایران را عقب رانده اما شماری از کارشناسان آمریکایی و اروپایی هشدار می دهند حمله نظامی ممکن است دقیقا انگیزه ای را تقویت کند که واشنگتن می گوید قصد از میان بردنش را دارد: تصمیم ایران برای ساختن یک بازدارنده هسته ای.

در این نگاه، مساله فقط خسارات واردشده به سایت های هسته ای نیست، مساله این است که مقامات ایران از این پس چگونه رابطه میان خویشتن داری هسته ای و بقای کشور را محاسبه خواهند کرد


برچسب ها: هسته ای - هسته - ایران - آمریکا - سلاح هسته ای - سیاست - علیه ایران
آخرین اخبار سرویس:

جهان اتمی تر شد

جهان اتمی تر شد