مطالب مرتبط:
هشدار امنیتی: افشای اطلاعات 750 هزار کاربر والکس در خطر است
ترامپ رییس اطلاعات ملی را مسئول هوش مصنوعی آمریکا کرد
سامانه انبارها 1405 | ثبت انبار، ورود به سامانه جامع انبارها و پیگیری اطلاعات
ترامپ رییس اطلاعات ملی را به عنوان مسئول هوش مصنوعی آمریکا منصوب کرد
ثبت نام نیروهای شرکتی 1405 | سامانه خوداظهاری و ثبت اطلاعات کارکنان شرکتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 مهر 1405 ساعت 10:052026-10-06سياسي

مجازات افشای اطلاعات محرمانه و سری برای بیگانگان تعیین شد


نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان، با ماده 20 این طرح موافقت کردند.

- به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه، 14 مهرماه) و در جریان بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان، با ماده 20 این طرح موافقت کردند.

بر اساس این مصوبه، هر شخصی که اطلاعات، گزارش ها و داده های دارای آمار رسمی منتشرنشده کشور را که به اعتبار شغل، سمت یا مأموریت قانونی خود به آنها دسترسی پیدا کرده یا به طور مستقیم و از طریق ارتباط حرفه ای با دارندگان مشاغل مربوط از آنها مطلع شده است، بدون اخذ مجوز قبلی از سامانه در اختیار کارگزار بیگانه قرار دهد، چنانچه برای این رفتار در این قانون یا سایر قوانین مجازات شدیدتری پیش بینی نشده باشد، به حبس درجه چهار و محرومیت دائم از تصدی شغلی که به اعتبار آن به اطلاعات دسترسی داشته یا از طریق آن اطلاعات را ارائه کرده است، محکوم می شود.

در تبصره یک این ماده نیز آمده است: هرکس اطلاعات طبقه بندی شده (محرمانه یا سری) را بدون مجوز قانونی برای کارگزار یا تبعه بیگانه افشا، منتشر یا منتقل کند و در پی این اقدام خسارت و آسیبی به امنیت یا منافع ملی کشور وارد شود، به حبس و جزای نقدی درجه سه محکوم خواهد شد.


برچسب ها: مجلس شورای اسلامی - نمایندگان مجلس - بیگانگان - شورای اسلامی - اطلاعات - نمایندگان - اطلاعات محرمانه
آخرین اخبار سرویس:

مجازات افشای اطلاعات محرمانه و سری برای بیگانگان تعیین شد

مجازات افشای اطلاعات محرمانه و سری برای بیگانگان تعیین شد