مطالب مرتبط:
تصاویر/ حضور مدیر حوزه علمیه کرمانشاه در جمع پرستاران بیمارستان مرحوم دکتر محمد کرمانشاهی
تصاویر/ دیدار مدیر دفتر موقوفات و منابع پایدار حوزه های علمیه کشور با امام جمعه شهرکرد
ببینید|محرومیت دانش آموزان محجبه باکو از تحصیل به دلیل حجاب
بیاینه جامعه مدرسین در خصوص کشف اجباری
اعتراض مقابل سفارت باکو در لندن به ممنوعیت حجاب در مدارس + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مهر 1405 ساعت 20:252026-10-17سياسي

واکنش مدیر حوزه های علمیه به کشف حجاب اجباری در باکو


مدیر حوزه های علمیه با انتقاد از محدودیت حجاب در مراکز آموزشی جمهوری آذربایجان تأکید کرد: هیچ کشوری حق ندارد زنان و دختران مسلمان را از حق شرعی حجاب محروم کند.

- به گزارش تابناک، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه، در واکنش به ممنوعیت حجاب در مراکز آموزشی جمهوری آذربایجان، پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم موضوع حجاب و پوشش، به ویژه پوشش بانوان، در آیین مقدس اسلام و در سبک زندگی و سنت های اصیل اسلامی، همواره به عنوان یک واجب شرعی مطرح بوده است و اساساً واجبات شرعی با بخشنامه ها و قوانین بشری و حاکمیتی نقض نمی شوند و وجوب آن ها از مسلمانان ساقط نمی گردد.

افزون بر این، حجاب در قاموس اعتقادی مکتب اسلام، جلوه ای از ایمان، عفاف و هویت دینی زن مسلمان و برخاسته از باور و انتخاب آگاهانه زنان مؤمن به شمار می رود.

هیچ کشور مسلمانی حق ندارد این حق شرعی را از زنان و دختران جامعه خود سلب کند و آنان را برخلاف حقوق انسانی و کرامت بشری، از حقوقی همچون تحصیل، تدریس و مشارکت در عرصه های علمی و اجتماعی محروم سازد.

خداوند متعال در آیه 31 سوره نور می فرماید: وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْیَض


برچسب ها: مدیر حوزه های علمیه - حوزه های علمیه - جمهوری آذربایجان - مسلمان - حجاب - مراکز آموزشی - آذربایجان
آخرین اخبار سرویس:

واکنش مدیر حوزه های علمیه به کشف حجاب اجباری در باکو

واکنش مدیر حوزه های علمیه به کشف حجاب اجباری در باکو