مطالب مرتبط:
نامه بازنشستگان فولاد به رییس جمهور/ برای ترمیم حقوق و بهبود معیشت اقدام کنید
پای رییس جمهور به حقوق بازنشستگان صندوق بازنشستگی باز شد | حقوق بازنشستگان ترمیم می یابد
رشیدی:«استیضاح عراقچی در سامانه مجلس ثبت شد»
استیضاح عراقچی در سامانه مجلس ثبت شد
معاون اول رییس جمهور: نگران تحریم ها نیستیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 مهر 1405 ساعت 07:002026-10-07سياسي

رییس جمهور برای ترمیم کابینه کوتاه نمی آید / مجلس میدری را استیضاح می کند


نماینده مردم اردکان و از امضاکنندگان طرح استیضاح احمد میدری، درباره دیدار رییس جمهور با استیضاح کنندگان، گفت: پزشکیان بر ادامه مسیر فعلی تأکید دارد، - مصطفی پوردهقان، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و یکی از امضاکنندگان طرح استیضاح احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی تابناک، درباره دیدار رییس جمهور با نمایندگان استیضاح کننده اظهار کرد: رییس جمهور اعتقادی به ترمیم کابینه ندارد و در این دیدار نیز بر این موضع تأکید کرده است.

به گفته وی، پزشکیان معتقد است تغییر اعضای دولت را در شرایط فعلی دنبال نمی کند و بر ادامه مسیر موجود تأکید دارد.

پوردهقان با اشاره به تغییر اخیر در وزارت نفت نیز گفت: این جابه جایی به گفته دولت، ناشی از عملکرد مدیریتی وزیر مربوطه نبوده و مسئله دیگری در این میان مطرح بوده که دولت را به این تصمیم رسانده است.

بیشتر بخوانید: وی افزود: درباره جزییات این موضوع هنوز اطلاعات شفافی در اختیار مجلس نیست و نمی توان با قاطعیت گفت که رییس جمهور به دلیل نارضایتی از عملکرد کاری، تصمیم به تغییر گرفته است.

این نماینده مجلس در ادامه با تأکید بر ضرورت اصلاح در برخی بخش های دولت گفت: مجلس معتقد است رییس جمهور باید برای بهبود عملکرد کابینه خود دست به تغییراتی بزند.


برچسب ها: رییس جمهور - نماینده مردم اردکان - استیضاح - نماینده مردم - ترمیم کابینه - جمهور - مجلس شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

رییس جمهور برای ترمیم کابینه کوتاه نمی آید / مجلس میدری را استیضاح می کند

رییس جمهور برای ترمیم کابینه کوتاه نمی آید / مجلس میدری را استیضاح می کند