مطالب مرتبط:
وزیر اسبق اقتصاد: بازندگان و برندگان تورم در ایران
رونمایی از نسل جدید محصولات فناورانه بانک سپه با حضور وزیر اقتصاد
تصویب صورت های مالی سازمان اموال تملیکی و تأکید وزیر اقتصاد بر اصلاح قانون فروش کالاهای قاچاق
تأکید وزیر اقتصاد بر صیانت از منابع بانک ملی در پرونده بانک آینده
بررسی سوالات 3 نماینده از وزیر اقتصاد در جلسه کمیسیون برنامه و بودجه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مهر 1405 ساعت 10:352026-09-23اقتصادي

وزیر اسبق اقتصاد: کدام گروه ها از تورم نفع می برند؟


گروه هایی که از تورم نفع می برند بدهکاران بزرگ (به ویژه دولت و بنگاه های وابسته)، دارندگان دارایی های واقعی و ارزی، - داوود دانش جعفری : گروه هایی که از تورم نفع می برند بدهکاران بزرگ (به ویژه دولت و بنگاه های وابسته)، دارندگان دارایی های واقعی و ارزی، گروه های دارای درآمد ارزی یا صادرکنندگان، واسطه ها و دلالان، بانک ها و مؤسسات مالی هستند.

/ گروه هایی که از تورم متضرر می شوند هم حقوق بگیران و مستمری بگیران ثابت، سپرده گذاران بانکی، قشرهای کم درآمد و فقرا، بنگاه های کوچک و متوسط، تولیدکنندگان وابسته به واردات و افراد دارای درآمد ثابت ریالی و بدون دارایی، هستند.

روزنامه اطلاعات - شتاب آلود تورم مزمـن اکنـون بزرگترین چالش اقتصاد ایران است.

اما سئوال این است که فرمول کنترل پایدار تورم چیست؟ دکتر داود دانش جعفری که سمت های مختلفی دراقتصاد ایران از نمایندگی مجلس گرفته تا وزارت اقتصاد و ریاست کمیسیون اقتصاد کلان مجمع تشخیص مصلحت نظام را درکارنامه دارد، در گفت وگو با اطلاعات ودرپاسخ به این پرسش، یک بسته سیاستی جامع شامل راهکارهای توامان پولی، مالی، ارزی وبودجه ای را پیشنهادداده وتاکید می کند اقدامات تک بعدی باعث بازگشت تورم با شتاب وقدرت بیشتری خواهدشد.


برچسب ها: تورم - اقتصاد ایران - گروه - دانش جعفری - دارایی - اقتصاد - درآمد
آخرین اخبار سرویس:

وزیر اسبق اقتصاد: کدام گروه ها از تورم نفع می برند؟

وزیر اسبق اقتصاد: کدام گروه ها از تورم نفع می برند؟