مطالب مرتبط:
واکنش کی یف به گزارش ها درباره دیدار سه جانبه آمریکا، روسیه و چین درباره جنگ اوکراین
رقابت آمریکا با روسیه و چین در آسیای مرکزی؛ اهمیت راهبردی ایران
چرا چین به تجاوزهای آمریکا و اسراییل علیه ایران واکنش نشان داد؟
رییس شورای دولتی چین در دیدار با معاون اول رییس جمهور، اقدامات آمریکا و اسراییل علیه ایران را محکوم کرد
زلنسکی: روز های خطرناکی در روابطمان با آمریکا پیش رو داریم | ترامپ می خواهد اوکراین در برابر روسیه تسلیم شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مهر 1405 ساعت 22:552026-10-19بين الملل

واکنش کی یف به اخبار دیدار رهبران آمریکا، روسیه و چین


آندری سیبیها، وزیر امور خارجه اوکراین امروز به گزارش ها درباره پیشنهاد ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه برای برگزاری نشستی سه جانبه با روسای جمهور آمریکا و چین با موضوع پایان جنگ اوکراین واکنش نشان داد.

- به گزارش تابناک، آندری سیبیها، وزیر امور خارجه اوکراین امروز-دوشنبه-در پیامی در حساب کاربری خود در ایکس در واکنش به گزارش ها درباره پیشنهاد ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه برای برگزاری نشستی سه جانبه با حضور روسای جمهور آمریکا، چین و روسیه درباره جنگ اوکراین، گفت: نشستی سه جانبه میان رهبران اوکراین، آمریکا و روسیه می تواند به پایان سریع تر جنگ کمک کند اما یک نشست سه جانبه میان رهبران روسیه، چین و آمریکا تنها نتیجه معکوس خواهد داشت: پوتین را ترغیب می کند تا این جنگ را ادامه دهد.

سیبیها گفت: دعوت از پوتین به چنین نشستی، اشتهای او را برای خودبزرگ بینی تغذیه می کند و به او جایگاهی می دهد که شایسته آن نیست.

او یک رهبر جهانی نیست؛ او یک جنایتکار جنگی است روسیه نیز یک قدرت جهانی نیست؛ یک مشکل جهانی است.

او افزود: اقتصاد روسیه دست کم 13 برابر کوچک تر از آمریکا و 8 برابر کوچک تر از چین است و همچنان به همراه سطح زندگی روس ها به سرعت افت می کند.


برچسب ها: اوکراین - روسای جمهور آمریکا - رییس جمهور روسیه - آمریکا - روسیه - وزیر امور خارجه - روسای جمهور
آخرین اخبار سرویس:

واکنش کی یف به اخبار دیدار رهبران آمریکا، روسیه و چین

واکنش کی یف به اخبار دیدار رهبران آمریکا، روسیه و چین