مطالب مرتبط:
صالحی: کرمان باید به یکی از کانون های مهم ایران شناسی تبدیل شود
اسکالونی در ستایش مسی: دلم برای حس حضورش تنگ می شود
حمید بورد، سرپرست وزارت نفت کیست؟/ روزهای سخت آقای سرپرست با تشدید محاصره دریایی
روسیه حلقه محدودیت ها بر جوانان را تنگ کرد؛ بازگشت «کابوس بسیج نظامی»
همسر بهرام رادان با استایلی متفاوت در کانون توجه قرار گرفت+عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مهر 1405 ساعت 09:352026-10-05اجتماعي

کرمان در محاصره کانون های ریزگرد؛ وقتی نفس ها تنگ می شود


بروز پدیده ریزگردها در کرمان در حالی برای دومین روز مدارس کرمان را تعطیل کرد که طی سال های اخیر این پدیده در کرمان تشدید شده است.

- کرمان در محاصره کانون های ریزگرد؛ وقتی نفس ها تنگ می شود کرمان- بروز پدیده ریزگردها در کرمان در حالی برای دومین روز مدارس کرمان را تعطیل کرد که طی سال های اخیر این پدیده در کرمان تشدید شده است.

خبرگزاری مهر- گروه استان ها: تداوم آلودگی هوا و افزایش شاخص های آلایندگی ناشی از خیزش گرد و غبار، طی روزهای اخیر موجب تعطیلی سراسری مدارس، دانشگاه ها و ادارات در شهر کرمان و شماری از شهرستان های استان شد.

اداره کل مدیریت بحران استان کرمان با تصمیم کارگروه مدیریت شرایط اضطرار آلودگی گردوغبار، فعالیت تمامی ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، بانک ها، مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی را در بخش مرکزی کرمان و بخش های چترود، ماهان و شهداد در روز یکشنبه تعطیل اعلام کرد.

در ادامه بروز ریزگردها در آسمان کرمان امروز دوشنبه نیز مدارس بخش مرکزی کرمان چترود، کاهان، راین و شهداد تعطیل و ادارات نیز با تاخیر کار خود را آغاز می کنند.

این تعطیلی با هدف حفظ سلامت شهروندان اتخاذ شد و مراکز امدادی، درمانی و خدماتی از آن مستثنی هستند.


برچسب ها: کرمان - پدیده - مدارس - دانشگاه ها - روز - دومین روز - ریزگردها
آخرین اخبار سرویس:

کرمان در محاصره کانون های ریزگرد؛ وقتی نفس ها تنگ می شود

کرمان در محاصره کانون های ریزگرد؛ وقتی نفس ها تنگ می شود