مطالب مرتبط:
بازگشت هواپیماهای عراقی به ایران
علیپور بعد از بازگشت به ایران: کلاً نمی خواهند باشم! داستان اینه
مذاکرات ایران و آمریکا در نقطه صفر؛ از آتش در تنگه هرمز تا تلاش های کم ثمر منطقه ای برای توافق
راهبرد ایران با انتخابات آمریکا تغییر می کند؟
بلندمرتبه سازی در شمال ایران وارد فاز تازه شد/ جانمایی ها تغییر می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 مهر 1405 ساعت 07:202026-10-06فرهنگي

لاله مرزبان بلیتش را برای بازگشت به ایران رزو می کند؟


حضور لاله مرزبان با فیلم فیلم «مراقب» در جشنواره فیلم ونیز و دریافت جایزه بهترین بازیگر زن بخش «افق ها» و اظهاراتش در زمان دریافت این جایزه، - حضور لاله مرزبان با فیلم فیلم مراقب در جشنواره فیلم ونیز و دریافت جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق ها و اظهاراتش در زمان دریافت این جایزه، این بازیگر را به یکی از چهره های خبرساز سینمای ایران در هفته های اخیر تبدیل کرده است؛ اما رفتار او پس از ورود به فضای بین المللی سینما، پرسش دیگری را نیز مطرح کرده است: آیا مرزبان همچنان مسیر بازگشت به سینمای رسمی ایران را برای خود باز نگه داشته است؟ به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک ؛ لاله مرزبان در ونیز در حالی با فیلم مراقب به کارگردانی محسن قرایی حضور پیدا کرد که این فیلم در ایران و بدون رعایت حجاب اجباری برای بازیگران زن ساخته شده بود و قرایی نیز ادعا کرده بود برای ساخت فیلم ناچار به ارائه فیلمنامه ای متفاوت به مسئولان شده و پس از آن در خارج از ایران زندگی می کند.

با این حال، حضور مرزبان در جشنواره ونیز به معنای قطع کامل ارتباط او با سینمای رسمی ایران نبود و ممکن است او به دنبال تصمیمی متفاوت از قرایی باشد.

اگرچه مرزبان در فیلم مراقب بدون حجاب مقابل دوربین رفته اما در رفتاری غیرمنتظره این بازیگر در مراسم و تصاویر رسمی جشنواره ونیز، از جمله تص


برچسب ها: فیلم - جشنواره فیلم ونیز - مرزبان - بهترین بازیگر زن - بهترین بازیگر - بازیگر - جشنواره فیلم
آخرین اخبار سرویس:

لاله مرزبان بلیتش را برای بازگشت به ایران رزو می کند؟

لاله مرزبان بلیتش را برای بازگشت به ایران رزو می کند؟