مطالب مرتبط:
معاون استاندار: پروژه های نیمه تمام گیلان اولویت بندی می شود
برگزاری مانور سراسری روز رأی گیری در قزوین با حضور معاون سیاسی استاندار
معاون استاندار کرمان: موانع ساختاری جذب سرمایه خارجی رفع می شود
معاون استاندار آذربایجان شرقی: مسائل اجتماعی باید از طرح کلی به اقدام عملیاتی برسد
معاون استاندار فارس: تداوم مانورهای آمادگی در برابر بحران ضروری است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مهر 1405 ساعت 08:552026-10-08اقتصادي

معاون استاندار: 50 درصد اقتصاد گلستان در اختیار روستاییان است


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به نقش پررنگ روستاییان در اقتصاد استان گفت: بیش از 50 درصد اقتصاد گلستان به روستاییان وابسته است و در شش ماه نخست امسال حدود هزار و 700 میلیارد تومان از محل ارزش افزوده به حساب دهیاری های استان واریز شده است.

- گلستان (ایسنا) - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به نقش پررنگ روستاییان در اقتصاد استان گفت: بیش از 50 درصد اقتصاد گلستان به روستاییان وابسته است و در شش ماه نخست امسال حدود هزار و 700 میلیارد تومان از محل ارزش افزوده به حساب دهیاری های استان واریز شده است.

سیدمهدی مهیایی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: روستاییان و عشایر در امنیت غذایی، تولید محصولات کشاورزی و دامی و حفظ سنت ها و فرهنگ ایرانی نقش مهمی دارند و با وجود محدودیت های موجود، بیش از 50 درصد اقتصاد استان گلستان در اختیار روستاییان است.

وی با اشاره به توسعه زیرساخت های روستایی در سال های پس از انقلاب افزود: امروز 100 درصد روستاهای استان از نعمت برق برخوردارند، بیش از 99 درصد روستاها گازرسانی شده اند و حدود 98 درصد راه های روستایی استان آسفالت است؛ همچنین 62 درصد واحدهای مسکونی روستایی گلستان بهسازی و نوسازی شده که این میزان پنج درصد بالاتر از میانگین کشوری است.


برچسب ها: روستاییان - گلستان - استان - اقتصاد - استاندار گلستان - میلیارد تومان - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

معاون استاندار: 50 درصد اقتصاد گلستان در اختیار روستاییان است

معاون استاندار: 50 درصد اقتصاد گلستان در اختیار روستاییان است