مطالب مرتبط:
غبارروبی مزار شهدا در سالروز عقیدتی سیاسی ارتش
فیلم/ مزار شهیده رها حیدری و یسنا میرزازاده میزبان همکلاسی ها شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 مهر 1405 ساعت 17:402026-10-15سياسي

شهیدی با 2 مزار


آیت الله عطاءالله اشرفی اصفهانی، چهارمین شهید محراب انقلاب اسلامی، از چهره هایی است که زندگی و شهادتش با تاریخ معاصر کرمانشاه پیوندی عمیق دارد؛ - کرمانشاه (ایسنا) - آیت الله عطاءالله اشرفی اصفهانی، چهارمین شهید محراب انقلاب اسلامی، از چهره هایی است که زندگی و شهادتش با تاریخ معاصر کرمانشاه پیوندی عمیق دارد؛ فقیهی که از حجره های حوزه علمیه تا سنگرهای دفاع مقدس حضور یافت و سرانجام در محراب نماز جمعه به شهادت رسید.

امروز(23 مهر)، در چهل وچهارمین سالروز شهادت این عالم مجاهد، با دکتر علیرضا شهرستانی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی، درباره پیوند دیرینه شهید محراب با امام خمینی(ره)، ابعاد شخصیتی و اجتماعی او، روایت کمتر شنیده شده دو مزار در اصفهان و کرمانشاه، تخریب بیت تاریخی این شهید و ضرورت بازخوانی میراث علمی و معنوی او به گفت وگو نشسته ایم.

اگر بخواهیم شخصیت آیت الله اشرفی اصفهانی را فراتر از عنوان چهارمین شهید محراب بشناسیم، باید از کجا آغاز کنیم؟ شناخت شهید اشرفی اصفهانی باید از حقیقت بندگی و سلوک معنوی ایشان آغاز شود.

ما با شخصیتی روبه رو هستیم که علم، ایمان، پارسایی و مسئولیت اجتماعی در زندگی او از یکدیگر جدا نبودند.


برچسب ها: اشرفی اصفهانی - کرمانشاه - شهید محراب - اصفهان - آیت الله - چهارمین - اصفهانی
آخرین اخبار سرویس:

شهیدی با 2 مزار

شهیدی با 2 مزار