مطالب مرتبط:
قالیباف: مشکل مسکن ارتباطی با تحریم ندارد/ فروش سانتی متری مسکن دنبال شود
بیمه دی بازنشستگان کشوری 1405 | شرایط، پوشش ها، ثبت نام و مراکز طرف قرارداد
قالیباف: مشکل مسکن ارتباطی با تحریم ندارد/ فروش سانتی متری مسکن دنبال شود
افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن؛ وام یک میلیاردی تهران چقدر از هزینه خرید خانه را پوشش می دهد؟
فدراسیون: پول استقلال ارتباطی با اهدای جام ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 مهر 1405 ساعت 09:012026-09-30سياسي

بهبود پوشش ارتباطی روستاهای جیرفت


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان از راه اندازی سایت تلفن همراه در منطقه بحرآسمان جیرفت پس از هشت سال وقفه خبر داد و گفت: با بهره برداری از این سایت، - معاون استاندار کرمان خبر داد؛ بهبود پوشش ارتباطی روستاهای جیرفت کرمان (ایسنا) - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان از راه اندازی سایت تلفن همراه در منطقه بحرآسمان جیرفت پس از هشت سال وقفه خبر داد و گفت: با بهره برداری از این سایت، پوشش ارتباطی روستاهای هنزاکوییه و بخش هایی از روستاهای زمین حسین و میج بهبود یافته است.

علی اصغر ذاکری هرندی امروز چهارشنبه 8 مهرماه با اشاره به پیگیری های انجام شده در پی مصوبات جلسه مدیریت بحران شهرستان جیرفت در 19 شهریورماه اظهار کرد: در راستای اجرای این مصوبات و با هدف تأمین و تقویت ارتباطات مخابراتی مناطق روستایی، سایت تلفن همراه اپراتور همراه اول در منطقه بحرآسمان وارد مدار شد.

وی با اشاره به معطل ماندن اجرای این پروژه به مدت هشت سال افزود: با راه اندازی این سایت، ارتباط مخابراتی روستای هنزاکوییه و بخش هایی از روستاهای زمین حسین و میج تحت پوشش قرار گرفته و دسترسی ساکنان این مناطق به خدمات ارتباطی بهبود یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان ادامه داد: این طرح از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ب


برچسب ها: استاندار کرمان - پوشش ارتباطی - روستاهای - تلفن همراه - راه اندازی سایت - جیرفت - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

بهبود پوشش ارتباطی روستاهای جیرفت

بهبود پوشش ارتباطی روستاهای جیرفت