مطالب مرتبط:
ژاله صامتی در «سنترال پارک غربی»؛ بازیگر «زیرخاکی» روی صحنه تئاتر (+عکس)
جدول هفتگی «تئاتر صحنه ای» بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت
توضیح درباره صحنه آغوش مهرداد صدیقیان و فاطمه مسعودی فر: تصویر واقعی تئاتر این است! (عکس)
کشف یک مسیر بقای سلولی «غیرممکن» برای مبارزه با سرطان
دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر اعلام جرم کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 مهر 1405 ساعت 21:102026-09-26فرهنگي

«باقی بقای بالی» روی صحنه تئاتر قم می رود


نمایش «باقی بقای بالی» به کارگردانی کارگردان قمی، در پلاتوی سالن اصلی تالار فرهنگ و هنر قم روی صحنه رفت.

- قم- نمایش باقی بقای بالی به کارگردانی کارگردان قمی، در پلاتوی سالن اصلی تالار فرهنگ و هنر قم روی صحنه رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا شاه مردی، اثر تازه نمایشی خود با عنوان باقی بقای بالی را برای اجرا در قم آماده کرده است که این نمایش به عنوان تنها نماینده استان قم در بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت نیز انتخاب شده است.

این اثر نمایشی با نویسندگی محمدرضا شاه مردی و سیدمهدی برقعی و کارگردانی محمدرضا شاه مردی تولید شده و اجرای عمومی آن از امروز شنبه چهارم مهرماه در پلاتوی سالن اصلی تالار فرهنگ و هنر آغاز شد.

باقی بقای بالی روایتی درباره بالی دختری نوجوان است که پدرش یکی از دانشمندان هوافضای کشور به شمار می رود و در جریان داستان با روزهایی متفاوت و اتفاقاتی عجیب مواجه می شود.

این نمایش با حضور زینب بشکار، زینب حلاجیان، مبینا دارستانی فراهانی، فاطیما رمضانی، سحر سلیمان پناه، فاطمه عموحسنی، فاطمه قاسمی، غزل معارف وند و ثنا سادات میراحمدی اجرا می شود.

شاه مردی در جایگاه نویسنده و کارگردان این اثر، آن را برای حضور در بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت آماده کرده است و این نمایش تنها اثر انتخاب شده از اØ


برچسب ها: کارگردان - محمدرضا شاه - تالار فرهنگ - فرهنگ و هنر - کارگردانی - نمایش - بالی
آخرین اخبار سرویس:

«باقی بقای بالی» روی صحنه تئاتر قم می رود

«باقی بقای بالی» روی صحنه تئاتر قم می رود