مطالب مرتبط:
اقتصاد هنر، پیشران هویت فرهنگی ایران در بازارهای جهانی است/ فارس طلایه دار اقتصاد صنایع خلاق کشور می شود
شروط ده گانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای نجات صنایع خلاق کشور
فیلم | رویداد مانوین با هدف توسعه بازار صنایع خلاق در کشور برگزار می شود
350 میلیارد حمایت از صنایع خلاق؛ مانوین در اصفهان آغاز می شود
اصفهان باید به قطب تجاری سازی صنایع خلاق کشور تبدیل شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مهر 1405 ساعت 14:502026-10-13سياسي

باید موانع اجرایی صنایع خلاق فرهنگی برطرف شود/ رشته های دانشگاهی ناکارآمد را کنار بگذاریم


دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برخی رشته ها باید با اراده و تصمیم جدی حذف شوند، حتی اگر بعضی از اعضا با این تصمیم مخالف باشند زیرا باید به تحولات علمی روز توجه کنیم و رشته های دانشگاهی را با نیازهای دنیای جدید و تغییراتی که در دو دهه اخیر اتفاق افتاده است، - دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی: باید موانع اجرایی صنایع خلاق فرهنگی برطرف شود/ رشته های دانشگاهی ناکارآمد را کنار بگذاریم اصفهان (ایسنا) - دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برخی رشته ها باید با اراده و تصمیم جدی حذف شوند، حتی اگر بعضی از اعضا با این تصمیم مخالف باشند زیرا باید به تحولات علمی روز توجه کنیم و رشته های دانشگاهی را با نیازهای دنیای جدید و تغییراتی که در دو دهه اخیر اتفاق افتاده است، هماهنگ کنیم.

عبدالحسین خسروپناه، سه شنبه 21 مهر در رویداد ملی صنایع خلاق مانوین در شهر نمایشگاهی اصفهان با اشاره به اسناد مصوب این شورا در حوزه صنایع خلاق در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اسناد متعددی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه صنایع خلاق تدوین و تصویب شده است که برخی از آن ها به 10 تا 12 سال پیش بازمی گردد.

در این اسناد، نهادهایی برای راهبری و اجرای برنامه ها مشخص شده بودند، اما این نهادها عملاً به دلایل مختلف وارد میدان نشدند.


برچسب ها: رشته های دانشگاهی - انقلاب فرهنگی - فرهنگی - صنایع خلاق - رشته - تصمیم - انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

باید موانع اجرایی صنایع خلاق فرهنگی برطرف شود/ رشته های دانشگاهی ناکارآمد را کنار بگذاریم

باید موانع اجرایی صنایع خلاق فرهنگی برطرف شود/ رشته های دانشگاهی ناکارآمد را کنار بگذاریم