مطالب مرتبط:
مرگ تلخ نوجوان 14 ساله در پی حمله خرس در جیرفت
شاهکار دختر 17 ساله ایرانی در ژاپن: می خواهم خانم دکتر شوم!
مرگ تلخ نوجوان 14 ساله در پی حمله خرس سیاه در جیرفت
تاریخ سازی امیر اسماعیلی: طلسم 12 ساله بوکس ایران در بازی های آسیایی شکست و برنز در مشت سنگین وزن ایرانی!
بیرانوند دیگر برنمی گردد؟ تصمیم بزرگ پرسپولیس لو رفت | قرارداد 3 ساله با شماره یک سرخ ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مهر 1405 ساعت 19:002026-09-29بين الملل

کشف شعر 1700 ساله در مقبره مصری ؛ سوگ پسر برای پدر


باستان شناسان در مصر مقبره ای 1700 ساله از سنگ آهک کشف کرده اند که شعری نادر به یونانی باستان در آن حک شده است.

- باستان شناسان مقبره ای 1700 ساله را در مصر کشف کردند که شامل شعری به یونانی باستان و طلسم هایی برای محافظت از مردگان است.

باستان شناسان در مصر مقبره ای 1700 ساله از سنگ آهک کشف کرده اند که شعری نادر به یونانی باستان در آن حک شده است که احتمالا از سوی پسری نوشته شده که در سوگ مرگ پدرش بوده است.

لایوساینس نوشت، قدمت این مقبره که سقفی هرمی شکل دارد، به قرن چهارم میلادی بازمی گردد؛ یعنی زمانی که امپراتوری روم بر مصر حکومت می کرد.

یک گروه باستان شناس این مقبره را در واحه داخله ، نزدیک موتیس باستان (موت امروزی) کشف کرده است.

نمایندگان وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر در بیانیه ای گفتند این مقبره که برای یک زن و شوهر ساخته شده است، لوحی سنگی دارد که شامل شعری 19 سطری به یونانی باستان است.

نام مرد متوفی Pisechtes بود و ممکن است قاضی بوده باشد.

با این حال، این بیانیه به کشف هیچ بقایای انسانی در محل اشاره نکرد.

مقبره همچنین کتیبه هایی هیروگلیفی دارد که طلسم هایی برای محافظت از متوفی را دارند.

برخی از کتیبه ها به بخش هایی از متن امدوات اشاره دارند که داستان سفر خدای خورشید را در جهان زیرین روایت می کند.


برچسب ها: باستان - باستان شناس - باستان شناسان - مقبره - مقبره ای - یونانی - مصر
آخرین اخبار سرویس:

کشف شعر 1700 ساله در مقبره مصری ؛ سوگ پسر برای پدر

کشف شعر 1700 ساله در مقبره مصری ؛ سوگ پسر برای پدر