مطالب مرتبط:
رحمتی: کیفیت ساخت و رفاه متقاضیان؛ اولویت بانک گردشگری در احداث 4100 واحد مسکونی نهضت ملی مسکن است
رحمتی: کیفیت ساخت و رفاه متقاضیان؛ اولویت بانک گردشگری در احداث 4100 واحد مسکونی نهضت ملی مسکن است
سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن 1405؛ لینک مستقیم، شرایط دریافت و مراحل ثبت درخواست وام مستأجران
درخواست وام ودیعه مسکن 1405؛ لینک مستقیم ثبت نام، شرایط دریافت و مبلغ تسهیلات مستأجران
درخواست وام ودیعه مسکن 1405؛ لینک مستقیم ثبت نام، شرایط دریافت و مبلغ تسهیلات مستأجران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مهر 1405 ساعت 11:152026-10-14اقتصادي

ساخت مسکن محرومان در تفریجان بدون دریافت آورده از متقاضیان


رییس بنیاد مسکن استان همدان با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ گونه آورده ای از متقاضیان این پروژه دریافت نشده است، گفت: تمامی متقاضیان خانه امید از خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد هستند.

- همدان-رییس بنیاد مسکن استان همدان با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ گونه آورده ای از متقاضیان این پروژه دریافت نشده است، گفت: تمامی متقاضیان خانه امید از خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود رضایی صبح چهارشنبه در بازدید از پروژه مسکن محرومان روستای تفریجان همدان اظهار کرد: منابع مالی این پروژه شامل تسهیلات قرض الحسنه 400 میلیون تومانی، منابع حساب 100 امام خمینی (ره)، کمک های کمیته امداد امام خمینی (ره) و مشارکت خیران بوده و از محل حساب 100 حدود 250 میلیون تومان، از سوی کمیته امداد 500 میلیون تومان و از محل کمک های بلاعوض 100 میلیون تومان برای هر واحد پیش بینی شده است.

وی با اشاره به نقش پر رنگ خیران و دارالایتام در این پروژه اظهار کرد: سنگ نمای ساختمان ها از سوی خیران اهدا شده و 96 تن میلگرد نیز با مشارکت دارالایتام در اختیار طرح قرار گرفته است که این امر بخش مهمی از هزینه های غیر متقاضیان را پوشش داده است.

رییس بنیاد مسکن استان همدان درباره مشخصات فنی این پروژه گفت: این مجموعه در قالب ساختمان های سه طبقه بدون نیاز به آسانسور د


برچسب ها: کمیته امداد - متقاضیان - میلیون - مسکن محرومان - استان همدان - کمیته امداد امام خمینی - امداد
آخرین اخبار سرویس:

ساخت مسکن محرومان در تفریجان بدون دریافت آورده از متقاضیان

ساخت مسکن محرومان در تفریجان بدون دریافت آورده از متقاضیان