مطالب مرتبط:
وزیر آموزش و پرورش: 2 هزار و 400 مدرسه در دولت چهاردهم احداث شد
عبادت بخشنامه ای یا ذبحِ تربیتِ تمام ساحتی؟ / نقد ادعای وزیر آموزش و پرورش بر ترازوی «سند تحول بنیادین»
وزیر آموزش و پرورش: بیرجند صاحب «دارالفنون» می شود
بیمه زنان خانه دار روستایی و عشایری | پیگیری جدی دولت برای بیمه همگانی / پوشش 400 هزار نفر و تمرکز بر مادران دارای سه فرزند و بیشتر
تعامل پلیس و آموزش و پرورش راهبرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مهر 1405 ساعت 11:552026-10-08سياسي

وزیر آموزش و پرورش: 2 هزار و 400 مدرسه در دولت چهاردهم احداث شد


علیرضا کاظمی با اشاره به اقدامات دولت چهاردهم در حوزه آموزش و پرورش اعلام کرد 2 هزار و 400 مدرسه در کشور احداث شده که به ایجاد 13 هزار کلاس درس منجر شده است.

- به گزارش جماران، علیرضا کاظمی روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار کرد: این میزان مدرسه سازی در تاریخ 46 ساله کشور و پس از پیروزی انقلاب اسلامی کم سابقه است و در کنار آن، اقدامات گسترده ای در حوزه فناوری و ارتقای کیفیت آموزشی نیز انجام شده است.

کاظمی با اشاره به موفقیت های دانش آموزان ایرانی در المپیادهای جهانی اظهار کرد: در سال های گذشته بیشترین مدال طلای المپیادهای جهانی که دانش آموزان ایران کسب کرده بودند 11 مدال بود، اما در سال های 1403 و 1404 این تعداد به 18 مدال طلای جهانی افزایش یافت.

وی ادامه داد: آخرین موفقیت دانش آموزان نیز با کسب پنج مدال طلای المپیاد نجوم و قرار گرفتن ایران در جایگاه نخست رقم خورد، همچنین جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار در المپیاد جهانی هوش مصنوعی شرکت کرد و موفق به کسب مقام نخست شد.

رشد معدل دانش آموزان؛ مدارس دولتی پیشتاز بودند وزیر آموزش و پرورش گفت: میانگین معدل دانش آموزان پایه های یازدهم و دوازدهم نیز حدود یک و 15 صدم افزایش یافته و نکته قابل توجه این است که مدارس دولتی بیشترین میزان رشد را داشته اند.


برچسب ها: آموزش و پرورش - دانش آموزان - علیرضا کاظمی - المپیاد - آموزش - پیروزی انقلاب اسلامی - شورای آموزش و پرورش
آخرین اخبار سرویس:

وزیر آموزش و پرورش: 2 هزار و 400 مدرسه در دولت چهاردهم احداث شد

وزیر آموزش و پرورش: 2 هزار و 400 مدرسه در دولت چهاردهم احداث شد