مطالب مرتبط:
مراسم عروسی در خراسان شمالی به قتل و خونریزی ختم شد | یک کشته و دو مصدوم (16 مهر 1405)
تأکید رییس کل دادگستری خراسان شمالی بر بهبود معیشت قضات و کارکنان
معلم های کم تجربه چالش مدارس چندپایه خراسان شمالی
خراسان شمالی از جمعه شب بارانی می شود
پایان خونین مراسم عروسی در خراسان شمالی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 مهر 1405 ساعت 13:402026-10-09سياسي

ابراهیمی فرد: 19 مهر باید به نقطه عطف توسعه خراسان شمالی تبدیل شود


امام جمعه مانه با تأکید بر ضرورت تحقق رهنمودهای رهبر شهید انقلاب در سفر 19 مهر به خراسان شمالی گفت: این رهنمودها باید با برنامه ریزی عملیاتی در حوزه های مختلف تبدیل شود.

- بجنورد- امام جمعه مانه با تأکید بر ضرورت تحقق رهنمودهای رهبر شهید انقلاب در سفر 19 مهر به خراسان شمالی گفت: این رهنمودها باید با برنامه ریزی عملیاتی در حوزه های مختلف تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام علی اصغر ابراهیمی فرد در خطبه های نماز جمعه مانه که در مصلای این شهر ایراد شد با اشاره به سالروز سفر رهبر معظم انقلاب به خراسان شمالی در 19 مهرماه، این سفر را از مقاطع مهم تاریخ استان دانست و اظهار کرد: رهبر شهید انقلاب در این سفر درباره مسائل راهبردی کشور و استان از جمله جمعیت، خانواده، سبک زندگی اسلامی، مساجد، کشاورزی، دامپروری و ظرفیت های فرهنگی و گردشگری سخن گفتند.

وی با بیان اینکه این رهنمودها باید از سطح توصیه و برنامه های اداری فراتر برود و به گفتمانی عمومی در جامعه تبدیل شود، افزود: اجرای راهبردهای مطرح شده در این سفر می تواند زمینه ساز توسعه، اشتغال و پیشرفت واقعی خراسان شمالی باشد.

حضرت معصومه(س)؛ الگویی برای ولایت مداری و بصیرت امام جمعه مانه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه معصومه(س)، ایشان را الگویی برای زنان Ù


برچسب ها: خراسان شمالی - شهید انقلاب - خراسان - انقلاب - برنامه ریزی - امام جمعه - خطبه های نماز جمعه
آخرین اخبار سرویس:

ابراهیمی فرد: 19 مهر باید به نقطه عطف توسعه خراسان شمالی تبدیل شود

ابراهیمی فرد: 19 مهر باید به نقطه عطف توسعه خراسان شمالی تبدیل شود