مطالب مرتبط:
سربازان گمنام در مرزهای سیستان و بلوچستان گروه مسلح را منهدم کردند
صدور 31 مجوز جدید برای صندوق ها/ مجوز افزایش سقف 18 صندوق سرمایه گذاری صادر شد
مقررات زائد در مسیر سرمایه گذاری خارجی اصلاح شد
اهالی سیستان و بلوچستان 17هزار جلد کتاب خریدند
آمادگی برای کنترل و ذخیره سازی سیلاب های احتمالی پدیده «ال نینو» در سیستان و بلوچستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مهر 1405 ساعت 08:252026-10-13اقتصادي

سرمایه گذاری لجستیکی در مناطق اقتصادی سیستان و بلوچستان


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: بخش خدمات حدود 38 درصد از تولید ناخالص داخلی استان را تشکیل می دهد و با توجه به ظرفیت های تجاری و ترانزیتی، - سرمایه گذاری لجستیکی در مناطق اقتصادی سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان (ایسنا) - رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: بخش خدمات حدود 38 درصد از تولید ناخالص داخلی استان را تشکیل می دهد و با توجه به ظرفیت های تجاری و ترانزیتی، می توان بخشی از این ظرفیت را از طریق توسعه لجستیک، انبارداری، ترانزیت و صادرات مجدد به سرمایه گذاری و اشتغال تبدیل کرد.

مهرداد عرب اول در گفت وگو با ایسنا افزود: لجستیک، انبارداری، ترانزیت و صادرات مجدد از جمله حوزه هایی هستند که می توانند این ظرفیت را به فعالیت اقتصادی تبدیل کنند و مناطق آزاد سیستان و بلوچستان نیز در شکل گیری و گسترش این فعالیت ها نقش دارند.

وی بیان کرد: در چنین شرایطی، توسعه فعالیت های اقتصادی مولد و اشتغال زا اهمیت بیشتری پیدا می کند و بخش خدمات یکی از ظرفیت هایی است که می تواند در افزایش اشتغال و ارزش افزوده سیستان و بلوچستان نقش داشته باشد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سهم 38.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - سازمان مدیریت و برنامه ریزی - بلوچستان - سیستان - سرمایه گذاری - رییس سازمان مدیریت - تولید ناخالص داخلی
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه گذاری لجستیکی در مناطق اقتصادی سیستان و بلوچستان

سرمایه گذاری لجستیکی در مناطق اقتصادی سیستان و بلوچستان