مطالب مرتبط:
سازمان غذا و دارو: خرید تجهیزات پزشکی از زنجیره غیرقانونی تخلف است / هشدار درباره گران فروشی و خروج کالا از شبکه رسمی توزیع
هشدار سازمان غذا و دارو درباره مکمل های ورزشی غیرمجاز
سازمان غذا و دارو فروش تجهیزات پزشکی بین شرکت های پخش را تخلف اعلام کرد
هشدار سازمان غذا و دارو درباره مکمل های تقلبی  
هشدار سازمان غذا و دارو درباره مکمل های تقلبی / خطر آسیب کبدی و اختلالات هورمونی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مهر 1405 ساعت 08:052026-10-20اقتصادي

سازمان غذا و دارو به دنبال شناسایی شبکه های توزیع غیرمجاز


مدیرکل دفتر بازرسی سازمان غذا و دارو، با تأکید بر ضرورت ریشه یابی عرضه فرآورده های سلامت محور غیرمجاز گفت: شناسایی شبکه های تأمین و توزیع، - سازمان غذا و دارو به دنبال شناسایی شبکه های توزیع غیرمجاز مدیرکل دفتر بازرسی سازمان غذا و دارو، با تأکید بر ضرورت ریشه یابی عرضه فرآورده های سلامت محور غیرمجاز گفت: شناسایی شبکه های تأمین و توزیع، در جلوگیری از تکرار تخلفات اهمیت دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ایفدانا، سعید مهرزادی، با اشاره به تداوم عرضه فرآورده های سلامت محور غیرمجاز، اظهار داشت: بررسی این موضوع نیازمند توجه به عوامل مؤثر بر تقاضای بازار، سودآوری فعالیت های غیرقانونی و امکان سوءاستفاده از مسیرهای تأمین و توزیع است.

وی افزود: فیلر و بوتاکس عمدتاً در بازار خدمات زیبایی و داروهای شیمی درمانی، واکسن ها و تجهیزات پزشکی در زنجیره ارائه خدمات درمانی مورد استفاده قرار می گیرند.

مهرزادی ادامه داد: تفاوت قیمت، عرضه خارج از شبکه رسمی و تلاش برای دسترسی به برخی محصولات از مسیرهای غیرمجاز، زمینه فعالیت سودجویان را فراهم می کند.

تکرار کشفیات نیز ضرورت بررسی دقیق تر عوامل مؤثر بر تداوم این فعالیت ها را نشان می دهد.


برچسب ها: سازمان غذا و دارو - غذا و دارو - غیرمجاز - مدیرکل دفتر بازرسی - شناسایی - شبکه های توزیع - توزیع
آخرین اخبار سرویس:

سازمان غذا و دارو به دنبال شناسایی شبکه های توزیع غیرمجاز

سازمان غذا و دارو به دنبال شناسایی شبکه های توزیع غیرمجاز