مطالب مرتبط:
جدول حقوق 1405 بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری؛ حداقل حقوق، افزایش مستمری و متناسب سازی
خبر خوش برای بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ وام 60 میلیونی در راه است | شرایط ثبت نام و اقساط مشخص شد
بازنشستگان بخوانند؛ پرداخت به موقع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
آخرین خبر از معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی امروز 28 مهر 1405 | زمان واریز معوقات اردیبهشت مشخص شد؟ جزییات جدید پرداخت مطالبات بازنشستگان
آغاز واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از امروز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مهر 1405 ساعت 06:312026-10-21اقتصادي

افزایش تعداد وام های بازنشستگان تأمین اجتماعی


سرپرست سازمان تأمین اجتماعی، از افزایش تعداد وام های بازنشستگان تأمین اجتماعی از 30 هزار مورد به 40 هزار مورد در ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، غلامحسین محمدی، در نشست با نماینده اهواز و رییس و اعضای هیئت مدیره کانون های بازنشستگان استان خوزستان، گفت: در شرایط کنونی، معیشت و درمان دو کارویژه اصلی تأمین اجتماعی هستند و نمی توان آن ها را نادیده گرفت.

در همین راستا، حتی پیگیری های اقتصادی نیز برای ارتقای این دو حوزه دنبال می شود.

وی افزود: در شرایط کنونی کشور با افتخار در حال خدمت به مردم هستیم.

در این وضعیت هیچ چیز مهم تر از پایداری و تداوم خدمات کلیدی نیست و این موارد اولویت اساسی امروز تأمین اجتماعی هستند.

محمدی با تأکید بر اینکه بازنشستگان بزرگ ترین سرمایه سازمان تأمین اجتماعی اند، تصریح کرد: ما به عنوان سازمان، این مهم را به خوبی درک می کنیم.

پرداخت 4 همت از مطالبات بیمه تکمیلی وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی تقریباً به اندازه کل حقوقی که دولت به کارکنان خود می پردازد، حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران را پرداخت می کند.

برای انجام این مهم و با توجه به شرایط امروز کشور، برنامه عبور از این وضعیت در قالب برنامه ای شش ماهه تدوین شده است.


برچسب ها: تأمین اجتماعی - بازنشستگان تأمین اجتماعی - اجتماعی - بازنشستگان - نشست - افزایش - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

افزایش تعداد وام های بازنشستگان تأمین اجتماعی

افزایش تعداد وام های بازنشستگان تأمین اجتماعی