مطالب مرتبط:
زورآوند: سامانه بارشی از شنبه کرمانشاه را فرا می گیرد
موج بارشی از 7 مهر وارد کشور می شود؛ کاهش 8 درجه ای دما در غرب
هشدار نارنجی برای شمال غرب کشور؛ موج بارشی پاییزی تشدید می شود | 6 مهر 1405
تصاویر | دیدار فرماندهان نظامی استان با امام جمعه اصفهان
تصاویر / دیدار جمعی از فرمانده هان نظامی و انتظامی با امام جمعه قزوین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مهر 1405 ساعت 13:402026-09-29اجتماعي

سامانه بارشی از جمعه وارد خوزستان می شود


استان از اوایل روز جمعه تحت تأثیر سامانه بارشی قرار می گیرد که موجب رگبار، رعد و برق و تندبادهای لحظه ای در برخی مناطق می شود.

- اهواز - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: استان از اوایل روز جمعه تحت تأثیر سامانه بارشی قرار می گیرد که موجب رگبار، رعد و برق و تندبادهای لحظه ای در برخی مناطق می شود.

محمد سبزه زاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس نقشه های پیش بینی هواشناسی تا فردا در اغلب مناطق استان به ویژه بخش های شمال غربی، غربی، جنوب غربی و مرکزی، وزش باد در حد متوسط گاهی نسبتاً شدید همراه با تندباد لحظه ای پیش بینی می شود که احتمال برخاستن گرد و غبار محلی و موقتی نیز طی ساعاتی از بعد از ظهر دور از انتظار نیست.

وی افزود: روند کاهش محسوس دمای بیشینه تا فردا ادامه دارد و پس از آن تا اوایل هفته آینده تغییرات به صورت نوسانات یک تا دو درجه ای خواهد بود.

همچنین شمال خلیج فارس تا اواخر وقت فردا مواج است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان ادامه داد: جریانات مرطوب جنوبی از اواخر روز پنجشنبه مجدداً سبب افزایش رطوبت و شرجی در مناطق جنوبی، جنوب شرقی و مرکزی استان خواهد شد.

سبزه زاری با اشاره به سامانه بارشی جدید تصریح کرد: از اوایل روز جمعه تا اوایل روز دوشنبه، استان تحت تأثیر سامانه ای قرار می گیرد که سبب رگبار، رعد و برق و وزش باد متوسط گاهÛ


برچسب ها: مدیرکل هواشناسی خوزستان - سامانه بارشی - مدیرکل هواشناسی - هواشناسی - خوزستان - سامانه - تندباد
آخرین اخبار سرویس:

سامانه بارشی از جمعه وارد خوزستان می شود

سامانه بارشی از جمعه وارد خوزستان می شود