مطالب مرتبط:
اجرای دو پروژه 700 هزار دلاری فائو در ایران
ظرفیت اجرای طرح «تورم صفر» در شیراز بررسی شود/ لزوم رفع موانع اجرای پروژه تله کابین
استاندار زنجان تأکید کرد: ضرورت همکاری شهرداری ها در اجرای طرح مولدسازی دارایی ها
اجرای دو پروژه 700 هزار دلاری فائو در ایران
ضرورت تسریع در اجرای سند دانش بنیان امنیت غذایی و تغذیه کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مهر 1405 ساعت 11:152026-10-19اقتصادي

استاندار یزد: روند اجرای پروژه های مسکن تسریع شود


استاندار یزد با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه های مسکن، خواستار تلاش مضاعف دستگاه های اجرایی برای تأمین زیرساخت ها و پاسخگویی به مطالبات متقاضیان شد.

- یزد- استاندار یزد با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه های مسکن، خواستار تلاش مضاعف دستگاه های اجرایی برای تأمین زیرساخت ها و پاسخگویی به مطالبات متقاضیان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بابایی، صبح دوشنبه در جلسه شورای مسکن استان که با محوریت بررسی مشکلات پروژه های مسکونی، تأمین و پرداخت تسهیلات بانکی و تأمین آب و زیرساخت ها برگزار شد، بر ضرورت تسریع در اجرای طرح ها و پاسخگویی به مطالبات مردم تأکید کرد.

وی اظهار کرد: هرچند در اجرای برخی برنامه های حوزه مسکن با عقب ماندگی هایی مواجه هستیم، اما تلاش های انجام شده قابل تقدیر است و لازم است همه دستگاه های مسئول با همت مضاعف، روند اجرای پروژه ها را دنبال کنند.

استاندار یزد با قدردانی از تلاش دستگاه های خدمات رسان در تأمین زیرساخت های پروژه های مسکونی افزود: مجموعه های مسئول در حوزه آب، برق و گاز با وجود مشکلات موجود و تعهدات انجام نشده گذشته، برای آماده سازی زیرساخت ها تلاش می کنند و در برخی موارد ناچارند منابع مورد نیاز را از محل اعتبارات خود تأمین کنند.


برچسب ها: پروژه ها - استاندار یزد - دستگاه های اجرایی - زیرساخت ها - پروژه - استان - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

استاندار یزد: روند اجرای پروژه های مسکن تسریع شود

استاندار یزد: روند اجرای پروژه های مسکن تسریع شود