مطالب مرتبط:
وزیر کار: رسیدگی به وضعیت اشتغال کارگران آسیب دیده پالایشگاه آبادان در دستور کار است
وزیر کار: رسیدگی به وضعیت اشتغال کارگران آسیب دیده پالایشگاه آبادان در دستور کار است
عیادت وزیر کار از کارگران مصدوم پالایشگاه آبادان
قدردانی وزیر تعاون و سرپرست سازمان تامین اجتماعی از عملکرد بانک رفاه کارگران
آخرین اطلاعات از حادثه انفجار در پالایشگاه آبادان/ هویت مصدومان مشخص شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 مهر 1405 ساعت 22:252026-09-27سياسي

وزیر تعاون از کارگران آسیب دیده پالایشگاه آبادان عیادت کرد


استاندار خوزستان با قدردانی از سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان، گفت: میدری در اولین برنامه کاری خود از کارگران آسیب دیده پالایشگاه آبادان عیادت کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی زاده شامگاه امروز یکشنبه با قدردانی از حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان گفت: نخستین برنامه سفر احمد میدری، عیادت از کارگران مصدوم حادثه پالایشگاه آبادان بود که خوشبختانه وضعیت جسمانی آنها نسبت به شب نخست حادثه بسیار بهتر شده است.

وی افزود: فردا و به مناسبت سالروز شکست حصر آبادان، برنامه هایی با حضور وزیر تعاون در آبادان برگزار خواهد شد که از جمله آنها بازید از یک شرکت روغن سازی در پالایشگاه آبادان و به آب انداختن یک فروند کشتی در شرکت کشتی سازی اروندان است.

موالی زاده تصریح کرد: موضوع اشتغال و مسائل مرتبط با کارگران از محورهای مهم این سفر است و این موارد در جریان سفر با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح و پیگیری خواهد شد.


برچسب ها: پالایشگاه آبادان - وزیر تعاون - پالایشگاه - آبادان - کارگران - رفاه اجتماعی - کار
آخرین اخبار سرویس:

وزیر تعاون از کارگران آسیب دیده پالایشگاه آبادان عیادت کرد

وزیر تعاون از کارگران آسیب دیده پالایشگاه آبادان عیادت کرد