مطالب مرتبط:
مشکل تولید فرآورده های نفتی در پالایشگاه آبادان رفع شد/ سه مصدوم در حادثه امروز
فوری / آتش سوزی در پالایشگاه عظیم آبادان ، ماجرا چیست؟
انفجار کوره پالایشگاه آبادان 3 نفر را راهی بیمارستان کرد
فوری/ ماجرای دود سیاه در آسمان پالایشگاه آبادان چه بود؟ + جزییات و علت اصلی
انفجار کوره پالایشگاه آبادان 3 نفر را راهی بیمارستان کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 مهر 1405 ساعت 17:252026-09-24اقتصادي

تولید فرآورده های نفتی در پالایشگاه آبادان هیچ مشکلی ندارد


وضعیت تولید در پالایشگاه آبادان مطلوب است و هیچ مشکلی در تامین فرآورده های نفتی وجود ندارد.

- تولید فرآورده های نفتی در پالایشگاه آبادان هیچ مشکلی ندارد آبادان - استاندار خوزستان گفت: وضعیت تولید در پالایشگاه آبادان مطلوب است و هیچ مشکلی در تامین فرآورده های نفتی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی زاده ظهر امروز پنجشنبه در حاشیه بازدید از پالایشگاه آبادان با اشاره به رفع اشکال ایجاد شده در این واحد صنعتی اظهار کرد: در حال حاضر از حیث فرآورده های نفتی در این پالایشگاه هیچ مشکلی نداریم و لازم می دانم از مدیریت پالایشگاه، مهندسان، کارشناسان، تکنسین ها و فعالان حوزه HSE صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.

وی با تشریح جزییات حادثه پیش آمده تصریح کرد: زمانی که همه سیستم ها را برای بازگشت به مدار تولید آماده می کردیم، بخش خلأ یا همان برج تختیری دچار حادثه شد که در نتیجه آن سه نفر از کارکنان مصدوم و دچار سوختگی شدند.

استاندار خوزستان با اشاره به روند درمانی مصدومان بیان کرد: اقدامات اولیه در بیمارستان آبادان انجام شد و سپس مصدومان به بیمارستان طالقانی اهواز منتقل شدند.

خوشبختانه حال دو نفر از آنان خوب است و نفر سوم نیز تحت مراقبت های لازم قرار دارد و سوختگی وی در درجه بالایی نیست.


برچسب ها: پالایشگاه آبادان - فرآورده های نفتی - پالایشگاه - آبادان - فرآورده - تولید - سید محمدرضا موالی زاده
آخرین اخبار سرویس:

تولید فرآورده های نفتی در پالایشگاه آبادان هیچ مشکلی ندارد

تولید فرآورده های نفتی در پالایشگاه آبادان هیچ مشکلی ندارد