مطالب مرتبط:
واکنش بقایی به اظهارات اخیر روبیو
واکنش بقایی به اظهارات اخیر روبیو
علی اکبر صالحی: امنیت، بستر حفظ میراث، فرهنگ و هویت ملی است
علی اکبر صالحی: ناتوانی در مدیریت سوءتفاهم ها می تواند پیامدهایی گسترده به دنبال داشته باشد
واکنش ایلان ماسک به حرف های جنجالی روبیو درباره ایران خبرساز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 مهر 1405 ساعت 18:452026-10-09سياسي

واکنش علی اکبر صالحی به اظهارات روبیو علیه تاریخ ایران


وزیر خارجه پیشین ایران در واکنش به اظهارات مارک روبیو در یونان علیه تاریخ ایران گفت: حالا که از تمدن گفتید، نظرتان در مورد تهدیدات ترامپ چیست که بارها تهدید کرد تمدنی را نابود می کند و آن را به عصر حجر برمی گرداند؟ علی اکبر صالحی رییس بنیاد ایران شناسی و وزیر خارجه پیشین ایران در واکنش با سخنان وزیر خارجه آمریکا علیه تاریخ ایران، نوشت: وزیر روبیو، سرزمین کوروش کبیر که اسیران را آزاد می کرد و به پیروان دیگر احترام می گذاشت، دشمن تمدن نیست.

حالا که از تمدن گفتید، نظرتان در مورد تهدیدات ترامپ چیست که بارها تهدید کرد تمدنی را نابود می کند و آن را به عصر حجر برمی گرداند؟ مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه در اظهاراتی علیه تاریخ ایران گفته بود که هخامنشیان 480 سال پیش از میلاد به یونان حمله کردند و آنجا را غارت کردند ریشه ایرانی ها به این غارتگران برمی گردد! او که تلویحا به تاریخ و قدمت طولانی ایران اعتراف کرد تلاش کرد تا با ابزار تاریخ باستان برای سیاست امروز آمریکا و جلب توجه متحدان اروپایی اش استفاده کند.

روبیو سعی کرد سیاست ملی گرایانه دولت ترامپ را از یک شعار سیاسی روزمره فراتر ببرد و آن را به میراث تاریخی و تمدنی غرب پیوند دهد و به نوعی آمریکای بدون تاریخ را به تاریخ اروپا گره زد چرا که به این ترتیب، سیاست خار


برچسب ها: تاریخ ایران - ایران - وزیر خارجه - تهدید - تمدن - علی اکبر صالحی - اظهارات
آخرین اخبار سرویس:

واکنش علی اکبر صالحی به اظهارات روبیو علیه تاریخ ایران

واکنش علی اکبر صالحی به اظهارات روبیو علیه تاریخ ایران