مطالب مرتبط:
قاتل شهید محمدجواد رحیمی، مامور انتظامی دامغانی اعدام شد (18 مهر 1405)
کرمان/ بازداشت 7 مظنون در پرونده شهادت مأمور انتظامی
بازداشت 7 مظنون در پرونده شهادت مأمور انتظامی فاریاب
جزییات بازداشت 7 مظنون در پرونده شهادت مأمور انتظامی در فاریاب (17 مهر 1405)
7 مظنون در پرونده شهادت مأمور انتظامی فاریاب دستگیر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 مهر 1405 ساعت 15:452026-10-10سياسي

میزان: حکم قصاص نفس قاتل مأمور انتظامی دامغان، شهید محمدجواد رحیمی، اجرا شد


حجت الاسلام اکبری رییس کل دادگستری استان سمنان از اجرای حکم قصاص نفس قاتل شهید محمدجواد رحیمی، مأمور انتظامی شهرستان دامغان که در حین انجام وظیفه به شهادت رسید، - به گزارش جماران، حجت الاسلام والمسلمین اکبری رییس کل دادگستری استان سمنان،گفت: شهید محمدجواد رحیمی، روز جمعه 11 شهریورماه 1401، در راستای انجام وظیفه و برقراری نظم و امنیت در بیمارستان ولایت شهرستان دامغان حضور داشت که در جریان این مأموریت، قاتل پس از خلع سلاح این مأمور خدوم و فداکار، با شلیک دو گلوله وی را به شهادت رساند.

وی افزود: در پی این جنایت، پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دامغان تشکیل و رسیدگی به موضوع با انجام تحقیقات و بررسی های لازم آغاز شد.

رییس کل دادگستری استان سمنان ادامه داد: پرونده پس از طی مراحل قانونی و تکمیل تحقیقات، برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان سمنان مستقر در شهرستان شاهرود ارجاع شد و این شعبه پس از بررسی ابعاد مختلف پرونده، حکم قصاص نفس قاتل را صادر کرد.

حجت الاسلام والمسلمین اکبری گفت: رأی صادره پس از طی فرآیند قانونی در یکی از شعب دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت و تأیید و ابرام شد و پس از آن نیز پرونده تمامی تشریفات قانونی لازم برای اجرای حکم را طی کرد.


برچسب ها: رییس کل دادگستری استان - دادگستری استان سمنان - رییس کل دادگستری - دادگستری استان - شهرستان دامغان - استان سمنان - دادگستری
آخرین اخبار سرویس:

میزان: حکم قصاص نفس قاتل مأمور انتظامی دامغان، شهید محمدجواد رحیمی، اجرا شد

میزان: حکم قصاص نفس قاتل مأمور انتظامی دامغان، شهید محمدجواد رحیمی، اجرا شد