مطالب مرتبط:
بازداشت وکیل یکی از متهمین اعدام شده حوادث دی ماه / توضیحات دادگستری اصفهان
علت بازداشت امیرسالار داودی، وکیل دادگستری در استان اصفهان چه بود؟
ماجرای ادعای صیغه علیرضا سپاهی و مهشاد کشانی چه بود؟/ چرا وکیل علیرضا سپاهی بازداشت شد؟
جزییات بازداشت وکیل به خاطر انتشار دروغ صیغه علیرضا سپاهی
بازداشت وکیل به دلیل انتشار اطلاعات نادرست درباره صیغه سپاهی و کشانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مهر 1405 ساعت 11:452026-10-13سياسي

بازداشت وکیل یکی از متهمین اعدام شده حوادث دی ماه / اعلام دلیل بازداشت توسط دادگستری اصفهان


امیرسالار داودی وکیل متهم اعدامی علیرضا سپاهی، در روز 19 مهر به اتهام نشر اکاذیب رایانه ای به قصد تشویش اذهان عمومی (خبر ازواج یک متهم قبل از اعدام) و تحریک مردم به کشتار یکدیگر به قصد بر هم زدن امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام تفهیم اتهام شد.

- امیرسالار داودی وکیل متهم اعدامی علیرضا سپاهی، در روز 19 مهر به اتهام نشر اکاذیب رایانه ای به قصد تشویش اذهان عمومی (خبر ازواج یک متهم قبل از اعدام) و تحریک مردم به کشتار یکدیگر به قصد بر هم زدن امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام تفهیم اتهام شد.

  امیرسالار داودی وکیل متهم اعدامی علیرضا سپاهی، بازداشت شد.

دادگستری اصفهان اتهام این وکیل را انتشار خبر کذب در مورد ازدواج موکل او قبل از اعدام با دختری به نام مهشاد کشانی اعلام شده است.

مهشاد کشانی خود با اتهام امنیتی در زندان اصفهان است.

به گزارش عصر ایران به نقل از مرکز اطلاع رسانی قوه قضاییه، رییس کل دادگستری اصفهان با اشاره به علت بازداشت امیرسالار داودی، وکیل دادگستری گفت: نامبرده در صفحه اینستاگرام خود به دروغ مطلبی در خصوص جاری کردن صیغه ازدواج بین علیرضا سپاهی و مهشاد کشانی منتشر کرده بود که موجب سوءاستفاده تبلیغاتی توسط رسانه های معاند و تشویش اذهان عمومی شده بود.


برچسب ها: اعدام - تشویش اذهان عمومی - اتهام - دادگستری اصفهان - تبلیغ علیه نظام - متهم - اذهان عمومی
آخرین اخبار سرویس:

بازداشت وکیل یکی از متهمین اعدام شده حوادث دی ماه / اعلام دلیل بازداشت توسط دادگستری اصفهان

بازداشت وکیل یکی از متهمین اعدام شده حوادث دی ماه / اعلام دلیل بازداشت توسط دادگستری اصفهان