مطالب مرتبط:
طاعون در روسیه؛ خبری که هنوز هیچ مرجع رسمی تاییدش نکرده است
طاعون در روسیه؛ خبری که هنوز هیچ مرجع رسمی تاییدش نکرده است
طاعون در روسیه؛ خبری که هنوز هیچ مرجع رسمی تاییدش نکرده است
نامه 7 بندی که ژسوس باید در نشست خبری می خواند/ پرده برداری کریستیانو از خیانت سرمربی اش!
نبض روزانه آذربایجان غربی | بسته خبری 15 مهرماه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مهر 1405 ساعت 10:352026-10-08پزشكي

طاعون؛ خبری که هنوز تایید نشده


هیچ منبع رسمی علمی درباره شیوع طاعون در روسیه اظهار نظر نکرده و اطلاعات موجود محدود به مطالبی است که در رسانه ها منتشر شده است.

این در حالی است که موضوع شیوع طاعون در فضای رسانه ای بسیار همه گیر شده و نگرانی مردم را به همراه داشته است.

- به گزارش تابناک؛ مرگ یک فرد در روسیه و ادعای ارتباط آن با طاعون، طی روزهای اخیر خبرساز شده و نگرانی هایی را در افکار عمومی ایجاد کرده است، درحالی که به اذعان متخصصان و مسئولان نظام سلامت کشورمان، تاکنون هیچ منبع رسمی و معتبر از جمله سازمان جهانی بهداشت، شیوع طاعون در روسیه را تایید نکرده است.

دکتر مینو محرز، متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه طاعون یک بیماری باکتریایی با مخزن حیوانی است، گفت: طاعون معمولی از طریق موش منتقل می شود و در عین حال درباره اخبار منتشرشده درباره طاعون در روسیه اظهار کرد: اطلاعات دقیقی درباره این موضوع در دسترس نیست.

اغلب گزارش های مربوط به این موضوع در رسانه ها منتشر شده و اخبار جدی و رسمی منتشر نشده است.

محرز درباره علائم بیماری نیز توضیح داد: به طور مثال، بزرگ شدن غدد لنفاوی در کشاله ران از علائم بیماری طاعون است.

همچنین این بیماری می تواند سبب گرفتاری ریوی شود.


برچسب ها: طاعون - متخصص بیماری های عفونی - روسیه - بیماری های عفونی - اطلاعات - نگرانی - شیوع
آخرین اخبار سرویس:

طاعون؛ خبری که هنوز تایید نشده

طاعون؛ خبری که هنوز تایید نشده