مطالب مرتبط:
تأکید رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بر راه اندازی بخش های VIP بیمارستان ها
حمیدی: خانه فرهنگ در خوابگاه های دانشگاه فرهنگیان راه اندازی می شود
نمایشگاه تاسیسات تهران تحریم شد/ برگزارکننده چه جایگاهی دارد که درباره راه اندازی نمایشگاه تخصصی تهویه مطبوع نظر دهد؟
راه اندازی سیستم هوشمند برای امنیت واگن های باری هند
راه اندازی سیستم هوشمند برای امنیت واگن های باری هند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مهر 1405 ساعت 23:002026-09-29سياسي

لزوم راه اندازی بخش های «VIP» بیمارستانی در لرستان


رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بر ضرورت راه اندازی بخش های «VIP» در بیمارستان های استان تاکید کرد.

- خرم آباد- رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بر ضرورت راه اندازی بخش های VIP در بیمارستان های استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلال الدین امیری عصر امروز سه شنبه در نشست هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: موضوع راه اندازی بخش های VIP بیمارستانی باید با جدیت دنبال شود و این طرح به صورت مرحله به مرحله در بیمارستان های استان اجرا شود.

راه اندازی بخش VIP بیمارستان شهید مدنی وی افزود: موضوع VIP بیمارستان ها را جدی بگیرید و گام به گام پیش بروید تا این بخش ها در بیمارستان ها راه اندازی شوند و بیماران بتوانند از خدمات و امکانات مناسب تری بهره مند شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین با اشاره به ظرفیت های موجود در استان گفت: فرصت کار در لرستان بسیار زیاد است و از روابط عمومی دانشگاه انتظار می رود اطلاع رسانی بیشتری درباره فعالیت ها و ظرفیت های دانشگاه داشته باشد تا نقاط قوت تقویت و برای رفع نقاط ضعف نیز اقدامات لازم انجام شود.

وضعیت مالی دانشگاه پایدارتر شده است امیری با بیان اینکه درآمدهای دانشگاه نسبت به گذشته افزایش یافته است، اظهار کرد: از نظر مالی، وضعیت دانشگاه بهتر از قبل شده و با افزایش درآمدها، شرایط مالی


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی لرستان - بیمارستان - دانشگاه علوم پزشکی - رییس دانشگاه علوم پزشکی - علوم پزشکی لرستان - بیمارستان ها - راه اندازی
آخرین اخبار سرویس:

لزوم راه اندازی بخش های «VIP» بیمارستانی در لرستان

لزوم راه اندازی بخش های «VIP» بیمارستانی در لرستان