مطالب مرتبط:
کشف 30 تن گوشت فاسد از کارخانه تولید همبرگر
خراسان جنوبی در افزایش تولید گوشت قرمز از هدف گذاری عبور کرد
کشف 30 تن گوشت فاسد در کارخانه تولید همبرگر در شاهرود
تراز عرضه و تقاضای گوشت قرمز؛ آیا جهش تولید ماهانه به 50 هزار تن بازار را آرام می کند؟
خبر مهم دولت از پرداخت وام یارانه بگیران | ثبت نام وام 200 میلیونی با کارمزد 4 درصد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مهر 1405 ساعت 10:302026-10-14اقتصادي

تولید سالانه 200 تن گوشت توسط عشایر زنجانی


رییس اداره امور عشایری سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با اشاره به نقش عشایر در تأمین امنیت غذایی، گفت: حدود 830 خانوار عشایری در استان فعالیت دارند که با در اختیار داشتن 60 هزار رأس دام سبک، - سالانه حدود 200 تن گوشت و بخشی از محصولات لبنی را تولید و روانه بازار مصرف می کنند.

محمدرضا امین ارفع در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: جامعه عشایری استان با وجود جمعیت محدود، نقش مهمی در تولید محصولات دامی و تأمین امنیت غذایی دارد و حمایت از این قشر از طریق توسعه زیرساخت ها و خدمات مورد نیاز در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: استان زنجان حدود 830 خانوار عشایری دارد که جمعیتی نزدیک به 2800 نفر را شامل می شود و این خانوارها در 21 کانون قشلاقی سکونت دارند.

او افزود: عشایر استان همچنین از حدود 35 منطقه ییلاقی در داخل و خارج استان برای کوچ و فعالیت های تولیدی خود استفاده می کنند و برای تداوم فعالیت آنان، تأمین زیرساخت های مورد نیاز اهمیت ویژه ای دارد.

رییس اداره امور عشایری سازمان جهادکشاورزی استان زنجان همچنین با اشاره به مهم ترین مطالبات جامعه عشایری، تصریح کرد: راه های دسترسی مناسب، تأمین آب شرب پایدار، بهره مندی از تسهیلات کم بهره، خدمات بهداشتی و همچنین خدمات مرتبط با بهداشت دام از جمله نیازهایی است که به صورت مستمر پیگیری می شود.


برچسب ها: عشایر - استان - عشایری - امنیت غذایی - استان زنجان - تأمین امنیت - تولید
آخرین اخبار سرویس:

تولید سالانه 200 تن گوشت توسط عشایر زنجانی

تولید سالانه 200 تن گوشت توسط عشایر زنجانی