مطالب مرتبط:
هشدارهای قضایی| سوءاستفاده از هوش مصنوعی؛ مسئولیت جرم با کیست؟
آهنگ «Kurmanci Her e Gule» با صدای زن هوش مصنوعی ترند شد | ماجرای خواننده ای که وجود خارجی ندارد
ایلان ماسک اسم شرکت هوش مصنوعی اش را تغییر می دهد
شفیعی کدکنی: ایران سربلند و مستقل می ماند
جامعه حقوقی موظف است مجازات آمران و مباشران جنایت علیه ملت ایران را دنبال کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 مهر 1405 ساعت 10:502026-10-06سياسي

قاضی دادگستری: هوش مصنوعی در حقوق ایران فاعل مستقل جرم و موضوع مجازات نیست


شمس الدین جلیلی پیران، قاضی دادگستری تأکید کرد که هوش مصنوعی در وضعیت فعلی حقوق ایران، به دلیل نداشتن شخصیت حقوقی یا انسانی، فاعل مستقل جرم محسوب نمی شود و نمی توان آن را مانند انسان مجازات کرد.

- به گزارش جماران، شمس الدین جلیلی پیران، قاضی دادگستری و دکترای حقوق بین الملل به بیان مسئولیت کیفری در حوزه هوش مصنوعی و اینکه آیا این سامانه در وضعیت فعلی حقوق ایران، مانند انسان یا شخص حقوقی، فاعل مستقل جرم محسوب می شود یا خیر، پرداخت.

مسئولیت کیفری در حوزه هوش مصنوعی به چه صورت است؟ جلیلی پیران: برای پاسخ دقیق به این پرسش، ابتدا باید میان خود فناوری هوش مصنوعی و اشخاصی که آن را طراحی، توسعه، ارائه، در اختیار دیگران قرار می دهند یا از آن استفاده می کنند، تفکیک قائل شویم.

هوش مصنوعی، الگوریتم یا سامانه هوش مصنوعی در وضعیت حقوقی فعلی ایران، صرفاً به دلیل برخورداری از قابلیت پردازش داده، تولید محتوا، ارائه پیشنهاد یا پیش بینی، شخصیت و مسئولیت کیفری مستقل ندارد.

هوش مصنوعی در وضعیت فعلی حقوق ایران، فاعل مستقل جرم محسوب نمی شود به بیان روشن تر، هوش مصنوعی در وضعیت فعلی حقوق ایران، مانند انسان یا شخص حقوقی، فاعل مستقل جرم محسوب نمی شود که بتوان آن را به عنوان مرتکب جرم تحت تعقیب قرار داد و مجازات کرد.


برچسب ها: هوش مصنوعی - مصنوعی - قاضی دادگستری - حقوق ایران - حقوق - دادگستری - هوش
آخرین اخبار سرویس:

قاضی دادگستری: هوش مصنوعی در حقوق ایران فاعل مستقل جرم و موضوع مجازات نیست

قاضی دادگستری: هوش مصنوعی در حقوق ایران فاعل مستقل جرم و موضوع مجازات نیست