مطالب مرتبط:
حمله تند پوچتینو به منچسترسیتی
حمله تند پوچتینو به منچسترسیتی
رییس لیگ برتر: منچسترسیتی نزدیک به یک دهه قوانین را به صورت سیستماتیک نقض کرد
جنگ 20 میلیارد دلاری به مراکش رسید؛ پاسخ تند فیفا به یوفا
واکنش تند تهران به سفر نتانیاهو به منطقه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 مهر 1405 ساعت 14:152026-09-30ورزشي

صحبت های تند رییس لالیگا درباره محکومیت منچسترسیتی


رییس لالیگا در واکنش به خبرهای مبنی بر محکومیت منچسترسیتی در پرونده جرایم مالی، خواستار شدیدترین جریمه ها برای این باشگاه شد.

- جماران ورزشی؛ خاویر تباس، رییس لالیگا، معتقد است تیم فوتبال منچسترسیتی پس از مجرم شناخته شدن شان در پرونده نقض قوانین مالی لیگ برتر انگلیس باید با شدیدترین مجازات پیش بینی شده در مقررات روبرو شود.

او همچنین خواستار بازنگری در پرونده پیشین یوفا علیه این باشگاه لیگ برتری شد و گفت تصمیم دادگاه حکمیت ورزش (CAS) در سال 2020 نیز باید در پرتو یافته های جدید مورد بررسی قرار بگیرد.

تباس در حاشیه نشست اوج عملکرد و سلامت اتحادیه فوتبالیست های حرفه ای (فیف پرو) و کلینیک کلیولند در لندن گفت: من قوانین دقیق را نمی دانم، اما معتقدم باید شدیدترین مجازاتی که در مقررات لیگ برتر برای چنین موضوعی در نظر گرفته شده، اعمال شود.

او تأکید کرد هدف از مجازات، صرفاً عبرت آموزی برای سایر باشگاه ها نیست، بلکه اجرای مقررات است: هدف از مجازات این نیست که بخواهیم برای دیگران نمونه ای بسازیم، انگار با بچه ها طرف هستیم.

هدف، اجرای قوانین است.

اگر باشگاهی بیش از 10 سال قوانین را نقض کرده باشد، حتی اگر برخی از این تخلفات در ظاهر جزیی به نظر برسند، مجموع این رفتارها بسیار جدی است.


برچسب ها: رییس لالیگا - منچسترسیتی - لیگ برتر - تیم فوتبال منچسترسیتی - قوانین مالی لیگ برتر - مجازات - پرونده
آخرین اخبار سرویس:

صحبت های تند رییس لالیگا درباره محکومیت منچسترسیتی

صحبت های تند رییس لالیگا درباره محکومیت منچسترسیتی