مطالب مرتبط:
از دعوای رسایی و قالیباف تا طرح های جنجالی؛ مجلس برای مردم چه دارد؟
پشت پرده طرح جنجالی سهمیه ای واردات خودرو / پولدارها صاحب بازار شدند!
جلسه علنی آغاز شد/ ادامه رسیدگی به طرح مقابله با نفوذ در دستور کار مجلس
آغاز جلسه علنی وبیناری مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نقوذ بیگانگان در دستور امروز
ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در مجلس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 مهر 1405 ساعت 10:252026-10-06سياسي

طرح جنجالی مجلس درباره خروج از ان پی تی


نماینده تهران در مخالفت با طرح سه فوریتی NPT گفت: اگر ما از ان پی تی خارج بشویم، مفهومش این است که ما می خواهیم سراغ سلاح هسته ای برویم و در نتیجه این دوستان مان را از دست می دهیم.

- به گزارش تابناک؛ محمد سراج، نماینده تهران در مجلس، در گفت و گویی به بیان نکاتی درباره طرح سه فوریتی خروج از NPT و عواقب آن، مذاکره با آمریکا و .

پرداخت.

در ادامه مشروح این گفت و گو را می خوانید؛ * روز گذشته طرح سه فوریتی خروج از NPT در مجلس بارگزاری شد، درباره جزییات این طرح توضیح بفرمایید.

مواجهه جمهوری اسلامی با سازمان های بین المللی و قدرت های بزرگ به جایی رسید که ما باید روی خیلی از موضوعاتی که تا به حال با آنها تعامل و همراهی می کردیم و به نوعی متعهد بودیم، تجدیدنظر کنیم.

این یک اصل است؛ چون نشان داده شد که اولاً قدرت های بزرگ به هیچ یک از تعهدات خودشان در عرصه بین المللی، به هیچ یک از مبانی حقوقی و حتی اخلاقی و انسانی پایبند نیستند.

نکته دوم این است که سازمان هایی هم که در دنیا ایجاد شده اند، عمدتاً طوری عمل می کنند که منافع قدرت های بزرگ تأمین شود و هرگز به منافع سایر کشورهای عضو سازمان ملل متحد توجهی ندارند.

عملکرد سازمان بین المللی انرژی اتمی هم نشان داد که این سازمان تأمین کننده منافع قدرت های بزرگ، از جمله آمریکا و از طرف دیگر رژیم سفاک صهیÙ


برچسب ها: نماینده تهران - قدرت های بزرگ - سازمان های بین المللی - بین المللی - طرح - مذاکره با آمریکا - ان پی تی
آخرین اخبار سرویس:

طرح جنجالی مجلس درباره خروج از ان پی تی

طرح جنجالی مجلس درباره خروج از ان پی تی