مطالب مرتبط:
افزایش شدید قیمت نفت در بازارهای جهانی
خودروهای برقی از افزایش قیمت جاماندند / آئودی و فولکس تنها برقی های پرطرفدار ایران
افزایش ملایم قیمت طلا در بازار جهانی
افزایش بی سابقه قیمت لوازم یدکی خودرو؛ دیسک و صفحه کلاچ به اوج رسید
آخرین قیمت دلار امروز دوشنبه 20 مهر 1405 / افزایش قیمت + جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مهر 1405 ساعت 20:252026-10-13اقتصادي

کمبود زمین مسکونی و افزایش قیمت اراضی در پلدختر


شهردار پلدختر از کمبود زمین مسکونی و افزایش قیمت اراضی در این شهر خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر، حسن مهدوی عصر امروز سه شنبه در جلسه کارگروه پیشگیری از ساخت وسازهای غیرمجاز شهرستان پلدختر، با هشدار نسبت به ساخت وساز در حریم رودخانه و اراضی دارای کاربری عمومی، از تشدید نظارت شهرداری و برخورد قانونی با متخلفان خبر داد.

کمبود زمین مسکونی و افزایش قیمت اراضی در پلدختر شهردار پلدختر با اشاره به کمبود زمین با کاربری مسکونی و افزایش قیمت اراضی در سطح شهر اظهار کرد: این شرایط موجب شده است برخی شهروندان به ساخت وساز در حریم شهر و اراضی دارای کاربری عمومی، از جمله فضاهای سبز، روی بیاورند؛ در حالی که این اقدامات با ضوابط قانونی مغایرت دارد.

تشدید نظارت بر ساخت وساز در حریم رودخانه مهدوی افزود: شهرداری با فعال سازی گشت های اجراییات، نظارت بر ساخت وسازها را تشدید کرده و با متخلفان مطابق ضوابط قانونی برخورد می کند.

وی با اشاره به محدوده انتهای کوچه های کشکان و رسالت ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن این محدوده ها در بستر و حریم رودخانه، به شهروندان توصیه می شود از خریدوفروش زمین و انجام ساخت وساز در این مناطق خودداری کنند تا با مشکلات و تبعات قانونی مواجه نشوند.


برچسب ها: ساخت وساز - افزایش قیمت - پلدختر - اراضی - شهر - شهردار پلدختر - مسکونی
آخرین اخبار سرویس:

کمبود زمین مسکونی و افزایش قیمت اراضی در پلدختر

کمبود زمین مسکونی و افزایش قیمت اراضی در پلدختر