مطالب مرتبط:
ترافیک صبحگاهی پایتخت | 4 محور ورودی تهران نیمه سنگین شد / بارش پراکنده باران در آذربایجان غربی
تصادف مینی بوس کارگران کارخانه قند مهاباد آذربایجان غربی/ 1 کشته و 13 مصدوم
تصادف مینی بوس کارگران کارخانه قند مهاباد آذربایجان غربی/ 1 کشته و 13 مصدوم
آغاز بررسی نهایی گزارش تفریغ بودجه 1404 کل کشور
موانع شهری, چالش تردد نابینایان در آذربایجان غربی/بیش از 8000 خانوار نابینا و کم بینا در استان تحت پوشش بهزیستی هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مهر 1405 ساعت 15:302026-10-17اقتصادي

رایزنان بازرگانی 7 کشور برای بررسی ظرفیت های صادراتی آذربایجان غربی به ارومیه آمدند


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از سفر سه روزه رایزنان بازرگانی ایران در هفت کشور به استان خبر داد و گفت: این سفر با هدف معرفی ظرفیت های صادراتی استان، - رایزنان بازرگانی 7 کشور برای بررسی ظرفیت های صادراتی آذربایجان غربی به ارومیه آمدند آذربایجان غربی (ایسنا) - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از سفر سه روزه رایزنان بازرگانی ایران در هفت کشور به استان خبر داد و گفت: این سفر با هدف معرفی ظرفیت های صادراتی استان، بازدید از واحدهای صنعتی و تجاری و برقراری ارتباط مستقیم میان رایزنان بازرگانی و فعالان اقتصادی انجام می شود.

سخاوت خیرخواه، شنبه 25مهر در جریان استقبال از رایزنان بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در ارومیه اظهار کرد: رایزنان بازرگانی ایران در کشورهای مالزی، پاکستان، ترکیه، هند، روسیه، افغانستان و عمان به همراه مدیران سازمان توسعه تجارت ایران در قالب سفری سه روزه به آذربایجان غربی سفر کرده اند.

  وی افزود: بازدید از ظرفیت های صادراتی واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری استان، حضور در همایش دیپلماسی اقتصادی و راهبردهای توسعه صادرات آذربایجان غربی و برگزاری نشست های تجاری دوجانبه (B2B) با فعالان اقتصادی از برنامه های این سفر است.


برچسب ها: رایزنان بازرگانی - آذربایجان غربی - بازرگانی - آذربایجان - صنعت، معدن و تجارت - کشور - استان
آخرین اخبار سرویس:

رایزنان بازرگانی 7 کشور برای بررسی ظرفیت های صادراتی آذربایجان غربی به ارومیه آمدند

رایزنان بازرگانی 7 کشور برای بررسی ظرفیت های صادراتی آذربایجان غربی به ارومیه آمدند