مطالب مرتبط:
بارش پراکنده در تهران از شنبه
بارش پراکنده در تهران از شنبه
آبفای تهران: بارش های استان 36 درصد کمتر از میانگین بلندمدت است
خبر تازه هواشناسی؛ بارش پراکنده از یکشنبه آغاز می شود
آبفا: کاهش 36 درصدی بارش های تهران؛ استفاده از پساب یک ضرورت برای پایتخت است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 مهر 1405 ساعت 19:452026-10-16اجتماعي

بارش پراکنده در تهران از شنبه


اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش نسبی دما در پایتخت و احتمال کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد شهری خبر داد و اعلام کرد که از روز شنبه با ورود سامانه بارشی، - در برخی مناطق استان به ویژه نواحی شمالی، رگبار پراکنده پیش بینی می شود.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه های پیش یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت ها همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش بینی می شود.

همچنین طی این مدت در ارتفاعات استان به ویژه ارتفاعات بالادست در بعضی ساعت ها رخ داد رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.

شایان ذکر است بدلیل عدم وزش باد قابل ملاحظه، در مناطق پرتردد شهری به ویژه در نواحی مرکزی و جنوبی تهران کاهش نسبی کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

از اواسط روز شنبه در نیمه جنوبی و مناطق غربی در بعضی ساعت ها وزش باد متوسط تا نسبتا شدید در مرزهای جنوبی و غربی با احتمال گرد و خاک موقت و در ارتفاعات گاهی وزش باد نسبتا شدید تا شدید مورد انتظار می باشد که بهبود نسبی کیفیت هوا را در پی خواهد داشت.

امروز افزایش نسبی دما به ویژه در نیمه جنوبی و مناطق مرکزی استان پیش بینی می شود.

از روز شنبه با ورود یک سامانه بارشی به تدریج افزایش ابر و رگبار پراکنده در برخی مناطق بویژه مناطق شمالی مورد انتظار است.


برچسب ها: رگبار پراکنده - استان تهران - تهران - مناطق - استان - وزش باد - افزایش ابر و وزش باد
آخرین اخبار سرویس:

بارش پراکنده در تهران از شنبه

بارش پراکنده در تهران از شنبه