مطالب مرتبط:
نیاز گروه های پرخطر خوزستان به 46 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا/ واکسن هنوز وارد نشده است 
هشدار سازمان غذا و دارو درباره تزریق فیلرهای ارزان
پرداخت وام ازدواج در بانک ملی ایران طی 6 ماه از مرز 26 همت عبور کرد
آوش: حکم 10 ماه حبس حمید رسایی اجرا می شود
پرداخت وام ازدواج در بانک ملی ایران طی 6 ماه از مرز 26 همت عبور کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 مهر 1405 ساعت 10:352026-09-28پزشكي

تزریق 36 هزار دوز واکسن هاری در هرمزگان طی 18 ماه گذشته


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: 24 هزار دوز واکسن هاری در سال 1404 و حدود 12 هزار دوز در شش ماهه نخست سال جاری برای افراد در معرض خطر در استان تزریق شده است.

- بندرعباس - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: 24 هزار دوز واکسن هاری در سال 1404 و حدود 12 هزار دوز در شش ماهه نخست سال جاری برای افراد در معرض خطر در استان تزریق شده است.

یحیی میرزاده بر اهمیت پیشگیری، تشخیص به موقع مواجهه با هاری و همکاری بین بخشی برای کنترل این بیماری تأکید کرد و با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه پیشگیری و کنترل هاری در استان اظهار کرد: در سال گذشته 24 هزار دوز واکسن هاری برای افراد در معرض خطر تزریق شده و در شش ماهه نخست سال جاری نیز حدود 12 هزار دوز واکسن هاری تزریق شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: هاری یک بیماری قابل پیشگیری است و با افزایش آگاهی عمومی، آموزش، کنترل و واکسیناسیون حیوانات و همچنین دسترسی سریع و به موقع افراد در معرض خطر به خدمات پیشگیری پس از مواجهه، می توان از بروز موارد بیماری و مرگ ناشی از هاری جلوگیری کرد.

میرزاده با اشاره به شعار امسال روز جهانی هاری، قوی تر با هم ، گفت: تحقق هدف جهانی به صفر رساندن مرگ انسان ناشی از هاری منتقله از گزش سگ تا سال 2030، نیازمند همکاری و هماهنگی مستمر میاÙ


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان - دانشگاه علوم پزشکی - معاون بهداشتی - دانشگاه علوم - هاری - در معرض خطر - علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

تزریق 36 هزار دوز واکسن هاری در هرمزگان طی 18 ماه گذشته

تزریق 36 هزار دوز واکسن هاری در هرمزگان طی 18 ماه گذشته