مطالب مرتبط:
امام جمعه زنجان: اقتصاد مقاومتی باید به بهبود معیشت مردم منجر شود
آخرین جزییات طرح بهبود معیشت معلمان و فرهنگیان در مهر 1405
مطالبه امام جمعه خرم آباد برای بهبود معیشت بازنشستگان نظامی
پزشکیان: با کمی درست مصرف کردن، هم معیشت مردم را تأمین می کنیم هم نیاز های کشور را
هشدار درباره افزایش قیمت دلار ؛ معیشت مردم دیگر تحمل ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 مهر 1405 ساعت 16:052026-10-09سياسي

کشاورزی و دامپروری آرادان ظرفیتی برای بهبود معیشت مردم


امام جمعه موقت آرادان، بهره گیری از ظرفیت های کشاورزی، دامپروری و روزبازارها را از راهکارهای کمک به مدیریت بازار و بهبود معیشت مردم دانست.

- آرادان- امام جمعه موقت آرادان، بهره گیری از ظرفیت های کشاورزی، دامپروری و روزبازارها را از راهکارهای کمک به مدیریت بازار و بهبود معیشت مردم دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن غائبی در خطبه های نماز جمعه این هفته آرادان که در مسجد صاحب الزمان (عج) برگزار شد، با اشاره به گلایه های مردم از وضعیت معیشتی اظهار کرد: مسئولان باید برای مهار گرانی و تورم و بهبود شرایط اقتصادی مردم چاره اندیشی کنند.

وی با تأکید بر اینکه همه مسئولان، از سطح محلی و شهرستانی تا استانی و ملی، در قبال کنترل تورم و بهبود معیشت مردم وظیفه دارند، افزود: مسئولان شهرستانی نباید صرفاً منتظر ابلاغیه ها و دستورالعمل های مراجع مرکزی بمانند، بلکه باید در موارد ضروری با تدبیر و ابتکار عمل وارد میدان شوند.

امام جمعه موقت آرادان، برنامه ریزی متناسب با شرایط بومی را یکی از راهکارهای مؤثر در مدیریت اقتصادی دانست و گفت: برای حل مشکلات معیشتی باید از همه ظرفیت های موجود در شهرستان بهره گرفت.

غائبی با اشاره به ظرفیت های کشاورزی و دامپروری و همچنین روزبازارها ادامه داد: استفاده از این ظرفیت ها برای مدیریت بازار و کمک Ø


برچسب ها: معیشت مردم - آرادان - بهبود - معیشت - دامپروری - مردم - مسئولان
آخرین اخبار سرویس:

کشاورزی و دامپروری آرادان ظرفیتی برای بهبود معیشت مردم

کشاورزی و دامپروری آرادان ظرفیتی برای بهبود معیشت مردم