مطالب مرتبط:
سقوط هواپیمای نظامی روسیه 7 کشته و زخمی برجای گذاشت (7 مهر 1405)
برخورد صاعقه در داراب استان فارس یک کشته و یک مصدوم بر جا گذاشت
حادثه فرود بر ناو هواپیمابر آمریکایی 4 مصدوم به جا گذاشت
حسین خانی: یک جای کار مس می لنگد
یکه تازی دلار در کانال های بی سابقه/ سقوط ریال و بلایی که در شبح جنگ بر سرمان آمده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مهر 1405 ساعت 19:352026-09-29پزشكي

سقوط از درخت گردو در همدان 144 مصدوم بر جای گذاشت


رییس مرکز اورژانس 115 و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از مصدومیت 144 نفر در پی سقوط از درخت گردو هم زمان با آغاز فصل برداشت این محصول در استان خبر داد و گفت: - همدان (ایسنا) - رییس مرکز اورژانس 115 و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از مصدومیت 144 نفر در پی سقوط از درخت گردو هم زمان با آغاز فصل برداشت این محصول در استان خبر داد و گفت: متأسفانه سه نفر از این افراد جان خود را از دست داده اند.

محمد ربیع یگانه  اظهار کرد: هم زمان با آغاز فصل برداشت گردو در باغات استان همدان، تاکنون 144 نفر بر اثر سقوط از درخت گردو مصدوم شده اند که سه نفر از آنان به علت شدت جراحات جان باخته اند.

وی با اشاره به بیشترین موارد ثبت شده در شهرستان تویسرکان، پایتخت گردوی ایران، افزود: تاکنون 60 نفر در این شهرستان بر اثر سقوط از درخت گردو مصدوم شده و سه نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

یگانه ادامه داد: بر اساس آمار ثبت شده در مرکز اورژانس 115 استان، 44 نفر در شهرستان ملایر، 21 نفر در نهاوند، 16 نفر در همدان و سه نفر در شهرستان بهار نیز بر اثر سقوط از درخت گردو مصدوم شده اند.

رییس مرکز اورژانس 115 و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه این مرکز هم زمان با آغاز فصل برداشت گردو و افزایش احتمال حوادث ناشی از سقوط از ارتفاع در آماده باش کامل قرار دا


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی همدان - درخت گردو - دانشگاه علوم پزشکی - فصل برداشت - گردو - همدان - مصدوم
آخرین اخبار سرویس:

سقوط از درخت گردو در همدان 144 مصدوم بر جای گذاشت

سقوط از درخت گردو در همدان 144 مصدوم بر جای گذاشت