مطالب مرتبط:
امام جمعه اردبیل: امارات مرکز توطئه علیه کشورهای عربی و اسلامی است
امام جمعه عنبرآباد: قدرت جمهوری اسلامی ایران جزء لاینفک معادلات سیاسی جهان است
امام جمعه کازرون: تمدن نوین اسلامی بدون اقامه نماز محقق نمی شود
امام جمعه باید مدیریت کننده سلایق و نقطه اتصال مردم باشد
امام جمعه رشت: اختلاف کشورهای مسلمان به نفع آمریکا و اسراییل است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 مهر 1405 ساعت 16:452026-10-09سياسي

امام جمعه اردبیل: امارات مرکز توطئه علیه کشورهای عربی و اسلامی است/ بن زاید عقل مدیریت این توطئه ها را ندارد


آیت الله سید حسن عاملی امام جمعه اردبیل گفت: هیچ دولت عربی و اسلامی نیست مگر اینکه امارات فتنه ای در آنها درست کرده و لذا تحلیل گران عرب به امارات می گویند «مرکز المؤامرات» یعنی مرکز توطئه؛ - به گزارش جماران، آیت الله سید حسن عاملی امام جمعه اردبیل گفت: امارات مرکز توطئه علیه کشورهای عربی و اسلامی است، امارات دولت پنجم دنیا در خرید اسلحه است، آنها این اسلحه را برای چه می خواهند؟ آنها ارتش ندارند در کدام مرز خودشان جنگ می کنند؟ تمام این سلاح ها به کشورهای دیگر فرستاده می شود تا اوضاع آنها را به هم بریزد.

هیچ دولت عربی و اسلامی نیست مگر اینکه امارات فتنه ای در آنها درست کرده و لذا تحلیل گران عرب به امارات می گویند مرکز المؤامرات یعنی مرکز توطئه؛ البته بن زاید عقل مدیریت این توطئه ها و این پروژه های پیچیده را ندارد و در پشت صحنه صهیونیست ها حضور دارند.

اهل تحقیق می گویند امارات جزو شهرک های صهیونیست نشین و شهرک عبری است یک نفرین در کشورهای عربی مدام تکرار می شود که لا بارک الله فی الامارات و برای آن اشعار حماسی نیز سروده اند.


برچسب ها: امام جمعه اردبیل - امارات - آیت الله سید حسن عاملی - توطئه - امام جمعه - اسلامی - سید حسن عاملی
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه اردبیل: امارات مرکز توطئه علیه کشورهای عربی و اسلامی است/ بن زاید عقل مدیریت این توطئه ها را ندارد

امام جمعه اردبیل: امارات مرکز توطئه علیه کشورهای عربی و اسلامی است/ بن زاید عقل مدیریت این توطئه ها را ندارد