مطالب مرتبط:
با تصویب مجلس؛ مصاحبه اتباع ایرانی با رسانه های معاند ممنوع شد
نمایندگان مجلس ماده 22 طرح «نفوذ» را به تصویب رساندند: «مصاحبه اتباع ایرانی با رسانه هایی که توسط وزارت اطلاعات «معاند» تعیین شده اند یا شرکت در گفت و گوهای آن ها، از این پس ممنوع است و شامل 6 ماه تا 2 سال حبس می شود»
ممنوعیت اتباع ایرانی برای مصاحبه با رسانه های معاند
مجازات مصاحبه اتباع ایرانی با رسانه های معاند مشخص شد
خبر مهم از مجلس؛ مصاحبه با رسانه های «معاند» ممنوع شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 مهر 1405 ساعت 16:102026-10-06سياسي

مصاحبه اتباع ایرانی با رسانه های معاند ممنوع شد/ مجلس تصویب کرد


نمایندگان مجلس مجازات مصاحبه با رسانه های معاند را تعیین کردند.

- به گزارش جماران، نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، 14 مهرماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد در جریان بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با ماده 22 این طرح با 174 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 263 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در ماده 22 این طرح آمده است: مصاحبه و شرکت اتباع ایرانی در گفتگو با رسانه ها یا انسان رسانه هایی که توسط وزارت اطلاعات به عنوان معاند تعیین و اعلام عمومی شده اند یا تحت مالکیت یا مدیریت با بودجه کارگزاران مرتبط با دولتهای سطح یک یا دو قرار دارند، جز با رعایت مقررات این قانون ممنوع بوده و مستوجب یک یا چند مورد از مجازاتهای درجه شش موضوع ماده (19) قانون مجازات اسلامی است.

مقامات از مفاد ماده مستثنا هستند.


برچسب ها: رسانه ها - رسانه های معاند - اتباع ایرانی - رسانه - مجازات - مصاحبه - نمایندگان
آخرین اخبار سرویس:

مصاحبه اتباع ایرانی با رسانه های معاند ممنوع شد/ مجلس تصویب کرد

مصاحبه اتباع ایرانی با رسانه های معاند ممنوع شد/ مجلس تصویب کرد