مطالب مرتبط:
مخالفت بازنشستگان با طرح «پزشک خانواده»/ بازنشسته شبی 700 هزار تومان در بیمارستان دولتی هزینه بستری می پردازد/ گرانی دارو بیداد می کند
مخالفت جدی بازنشستگان با طرح پزشک خانواده و افزایش هزینه های درمان
سرانه ماهانه یک خانواده چهار نفره در طرح «تورم صفر»
ارائه بیش از 9000 خدمت سلامت در قالب طرح های بنیاد علوی در کهگیلویه و بویراحمد
ارائه خدمات رایگان پزشکی به بیش از 3000 نفر از روستاهای محروم تکاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 مهر 1405 ساعت 08:502026-10-04پزشكي

برای هر 3000 شاهرودی یک تیم سلامت در طرح پزشک خانواده


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه برای هر 3 هزار نفر جمعیت این شهرستان، یک تیم سلامت در نظر گرفته شده است، گفت: این تیم شامل یک پزشک، - یک مراقب سلامت و یک ماما است.

دکتر علی اکبر رودباری در گفتگو با ایسنا افزود: این سه نفر از تیم سلامت وظیفه پایش مستمر سلامت جمعیت تحت پوشش را از نظر شاخص های مختلف بهداشتی و برای گروه های سنی مختلف برعهده دارند.

وی با اشاره به آغاز اجرای برنامه پزشک خانواده در شهرستان شاهرود از ابتدای مردادماه خبر داد و با بیان اینکه در این طرح بستری بیماران در مسیر ارجاع رایگان است گفت: در صورت طی مسیر ارجاع از پزشک خانواده به پزشک متخصص و تشخیص نیاز بیمار به بستری، تمامی خدمات بستری برای بیمار رایگان خواهد بود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار کرد: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، مقرر شده است برنامه پزشک خانواده در سال جاری در 64 شهرستان کشور اجرا شود و از هر دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی یک شهرستان برای اجرای این برنامه انتخاب شود که در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، شهرستان شاهرود به دلیل برخورداری از جمعیت بیش از 20 هزار نفر برای اجرای این برنامه انتخاب شده است.

رودباری با بیان اینکه مردم می توانند با مراجعه به یکی از 12 مرکز و پایگاه سلامت شهری، پزشک خانواده خود را اÙ


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود - پزشک خانواده - دانشگاه علوم پزشکی - پزشک - علوم پزشکی شاهرود - خانواده - سلامت
آخرین اخبار سرویس:

برای هر 3000 شاهرودی یک تیم سلامت در طرح پزشک خانواده

برای هر 3000 شاهرودی یک تیم سلامت در طرح پزشک خانواده