مطالب مرتبط:
موزه خوشنویسی ایران میزبان نمایشگاه نقاشی خط و خوشنویسی آثاری که شجریان از اشعار شفیعی کدکنی خواند
عزت برای ملت ایران باقی می ماند/ دنیا نباید هدف اصلی زندگی قرار گیرد
حاجی بابایی: مذاکرات ایران و آمریکا در جریان است؛ هرچه قدرتمندتر باشیم، امتیاز بیشتری می گیریم
چرا ترامپ به دشمنان اتمی احترام می گذارد؟/ تفاوت لحن با کره شمالی و ایران
ویترین تسنیم شماره 1002 / «حریفان ایران خاک شدند»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مهر 1405 ساعت 14:352026-10-05بين الملل

شفیعی کدکنی: ایران سربلند و مستقل می ماند


هر چه واژه داشتم نثار کردم و درخت / لحظه ای مرا به کنه خویش ره نداد - به گزارش جماران، این چند کلمه را شفیعی کدکنی نه روی خاک ایران و شاید نه برای درخت های ایران، بلکه در شهر پرینستون آمریکا در فاصله تابستان 1975 تا 1977 سروده است، اما حدود 50 سال بعد و 10 هزار کیلومتر آن طرف تر از درخت های پرینستون، پیرمرد چنان ناز درختان پاییزی بوستانی در تهران را می کشد که انگار ریشه هایش با ریشه برگ نو ها ، شیرخشت ها و مورد ها یکی شده.

همان طور که برگ نو ها با هر نسیم، شاخه تکان می دهند او با هر چندقدمی که روی سنگ فرش بوستان برمی دارد، می گوید: به به البته نه از آن به به ها که آدم ها موقع خوردن غذا یا دیدن غذا نثار آشپز می کنند تا کیف ببرد یا از آن به به هایی که پدر ها هنگام ورق زدن کارنامه فرزندشان که شاگرد اول شده، می گویند.

نه! چنان ب و ه را کنار هم می گذارد و جوری 2 یا 3 دفعه در هر بار به به گفتن، تکرارش می کند که آدم می ماند، او تنها چند روز مانده به 87سالگی چه رفاقتی با این درخت های صدوچندساله دارد؟ اطرافش آدم ها جمع هستند.

یکی از رفقا می گوید، حسام الدین سراج که به دیدار استاد آمده، گفته که این به به گفتن ها هم چیز خوبی ا ست و ای کاش ما هم یاد بگیریم.


برچسب ها: شفیعی کدکنی - به به - درخت - ایران - بوستان - برگ نو - شفیعی
آخرین اخبار سرویس:

شفیعی کدکنی: ایران سربلند و مستقل می ماند

شفیعی کدکنی: ایران سربلند و مستقل می ماند