مطالب مرتبط:
مدرسه سازی زمینه ساز تربیت و پرورش دانش آموزان عالم است
واکنش معاون دفتر رییس جمهور به سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل
بلاگر حاشیه ساز مجازی متوقف شد
رییس جمهور چه عکس هایی در جریان سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد نشان داد
بلاگر حاشیه ساز مجازی متوقف شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 مهر 1405 ساعت 19:502026-09-24سياسي

سخنرانی اجماع ساز


سخنرانی روز گذشته رییس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل، مورد توجه افکار عمومی در داخل و خارج از کشور قرار گرفت؛ به گونه ای که بازدید سخنان مسعود پزشکیان و واکنش ها به آن در تلگرام از 105 میلیون و در ایتا از 81 میلیون بازدید فراتر رفته است.

اما فراتر از این اعداد و ارقام، آنچه بیش از همه جلب توجه می کند، گستره واکنش شخصیت های شناخته شده سیاسی به این سخنان است.

از سید محمد خاتمی و اسحاق جهانگیری تا محمد مخبر و محسنی اژه ای، از محمدباقر قالیباف تا جواد ظریف، از حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، تا جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات، از محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد دولت ابراهیم رییسی، تا محسن کدیور در خارج از کشور، از علیرضا زاکانی تا علی شکوری راد، و از مهرداد بذرپاش، وزیر راه دولت ابراهیم رییسی، تا حسین نورانی نژاد، قائم مقام حزب اتحاد، طیف متنوعی از چهره های سیاسی از سخنان رییس جمهور استقبال و از آن تقدیر کردند.

این تنوع و گستردگی، به خوبی نشان می دهد که سخنان رییس جمهور توانسته است فراتر از مرزبندی های معمول سیاسی، نوعی اجماع ایجاد کند؛ سخنانی که گروه های سیاسی با وجود تفاوت ها و اختلاف نظرهای جدی، آن را قابل تحسین دانسته اند.


برچسب ها: رییس جمهور - رییس - محمد - محمدباقر قالیباف - سخنان - ابراهیم - سخنرانی
آخرین اخبار سرویس:

سخنرانی اجماع ساز

سخنرانی اجماع ساز