مطالب مرتبط:
سخت ترین سال والیبال ژاپن/ در جستجوی شکستن طلسم 20 ساله در قهرمانی جهانی
رئال مادرید به جمع مشتریان ستاره 15 ساله فرانکفورت پیوست
شوخی عجیب ستاره های تیم ملی والیبال با رییس
ذخایر طلای چین در سپتامبر رکورد 3 ساله را شکست
فیلم/ آیین 600 ساله جاروکشی در حرم مطهر رضوی؛ جلوه ای از فرهنگ خدمت رضوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 مهر 1405 ساعت 10:452026-10-08ورزشي

ستاره 39 ساله والیبال لژیونر شد


محمد موسوی به تیم جاکارتای اندونزی پیوست و لژیونر شد.

- جماران ورزشی؛ سیدمحمد موسوی در 39 سالگی بار دیگر لژیونر شد و پس از جدایی توافقی از پیکان، با عقد قرارداد به جاکارتا بهایانگکارا پرسیسی اندونزی پیوست تا فصل جدید را در پیراهن قهرمان والیبال آسیا دنبال کند.

جاکارتا پرسیسی در سال 2026 برای نخستین بار در تاریخ والیبال اندونزی قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد و در فینال با نتیجه 3 بر یک فولاد سیرجان ایران را شکست داد.

موسوی که سابقه بازی در لهستان، ایتالیا و ترکیه را در کارنامه دارد، سومین بازیکن ایرانی است که در سال های اخیر پیراهن این تیم را بر تن می کند.

پیش از او صابر کاظمی در فصل 2025 و بردیا سعادت در فصل 2025-26 برای جاکارتا پرسیسی بازی کردند؛ سعادت در لیگ قهرمانان آسیا نیز در فهرست این تیم حضور داشت.

حالا موسوی که سابقه سال ها حضور در تیم ملی ایران و چندین تجربه باشگاهی خارجی را دارد، قرار است در ترکیب قهرمان آسیا به میدان برود؛ انتقالی که تجربه یکی از باسابقه ترین سرعتی زن های ایران را در اختیار جاکارتا پرسیسی قرار می دهد.


برچسب ها: لیگ قهرمانان آسیا - جاکارتا - قهرمانان آسیا - قهرمان - لیگ قهرمانان - قهرمان لیگ قهرمانان آسیا - اندونزی
آخرین اخبار سرویس:

ستاره 39 ساله والیبال لژیونر شد

ستاره 39 ساله والیبال لژیونر شد