مطالب مرتبط:
آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال هدف قرار دادن پدافند هوایی عراق
طرح محرمانه آمریکایی ــ صهیونی برای هدف قرار دادن پدافند هوایی عراق
هلاکت خلبان نیروی هوایی آمریکا
تاکید عراقچی بر پیمان شکنی آمریکا در دیدار با نخست وزیر عراق
توقف صادرات نفت عراق به آمریکا برای سومین هفته متوالی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مهر 1405 ساعت 09:052026-10-19بين الملل

ائتلاف النصر: آمریکا مانع تقویت پدافند هوایی عراق است


پرونده خرید سامانه های پیشرفته پدافند هوایی و رادارها در عراق، با انتقاد تازه ائتلاف النصر عراق از نقش آمریکا در محدودسازی توانمندی های نظامی این کشور همراه شده و سخنگوی این ائتلاف، آن را مانعی در مسیر تقویت حاکمیت هوایی و استقلال تسلیحاتی بغداد دانسته است.

سلام الزبیدی، سخنگوی ائتلاف النصر تأکید کرد، عراق با فشار آمریکا مواجه است که مانع توسعه قابلیت های آن در زمینه پدافند هوایی و هوانوردی ارتش می شود و ادامه این مسأله بدون حل و فصل، توانایی این کشور در حفاظت از حریم هوایی خود را محدود می کند و آن را نیازمند حمایت نظامی خارجی نگه می دارد.

الزبیدی در گفت وگو با پایگاه خبری المعلومه اظهار داشت: عراق در زمینه دستیابی به سامانه های پیشرفته پدافند هوایی و برخورداری از توانمندی های کافی برای حفاظت از حریم هوایی خود با تأخیر مواجه است.

وی خاطرنشان کرد که طرف آمریکایی تمایلی ندارد توانمندی های نظامی عراق به سطحی برسد که این کشور را از حضور نیروهای خارجی، به ویژه نیروهای آمریکایی بی نیاز کند.

الزبیدی در ادامه افزود که عبور از این مشکل مستلزم برخورداری از عزم و اراده سیاسی روشن و حضور مذاکره کننده ای عراقی است که توانایی دفاع از منافع این کشور و دستیابی به حقوق آن را داشته باشد.


برچسب ها: پدافند هوایی - ائتلاف النصر - ائتلاف - هوایی - پدافند - عراق - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

ائتلاف النصر: آمریکا مانع تقویت پدافند هوایی عراق است

ائتلاف النصر: آمریکا مانع تقویت پدافند هوایی عراق است