مطالب مرتبط:
دلار بیشتری وارد بازار می شود؛ جزییات عرضه 2 میلیارد دلاری / آیا قیمت دلار کاهش می یابد؟
هادیان، مدیر انتشارات علمی فرهنگی: در جنگ 12 روزه 25 میلیارد تومان به انتشارات علمی فرهنگی آسیب وارد شد/انتشارات علمی فرهنگی به دولت وابسته است اما بودجه نمی گیرد
چرا با افزایش نرخ ارز، هزینه سفر عتبات کاهش یافت؟
یک کشور دیگر به جنگ علیه یمن کشیده می شود؟ | نقشه نتانیاهو فاش شد
وزیر جنگ آمریکا تعداد سمت های ژنرالی و دریاداری ارتش آمریکا را 20 درصد کاهش می دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مهر 1405 ساعت 07:002026-10-01بين الملل

چرا مصر مستقیماً وارد جنگ با انصارالله یمن نمی شود؟/ درآمد کانال سوئز بیش از 6 میلیارد دلار کاهش یافت


حملات دریایی انصارالله یمن، مصر را وادار می کند که هم از یک شریان اقتصادی حیاتی محافظت کند و هم از درگیر شدن عمیق تر منطقه ای پرهیز نماید.

- به گزارش خبرنگار بین الملل تابناک، نیو عرب در مقاله ای نوشته است: هفت ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران، مصر خود را بیش از پیش در معرض فشار های یک آتش سوزی منطقه ای گسترده تر می بیند.

حمله اخیر حوثی ها برای تثبیت کنترل بر باب المندب، خطرات جدی برای قاهره به همراه دارد؛ کشوری که پیش تر نیز پیامد های اقتصادی حملات حوثی ها به ترافیک دریایی را تجربه کرده است.

در اواخر سال 2023، هنگامی که حوثی ها در پاسخ به جنگ اسراییل در غزه، کشتیرانی تجاری را هدف قرار دادند، این کارزار ترافیک عبوری از دریای سرخ و کانال سوئز را به شدت کاهش داد.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول (IMF)، این ناآرامی ها درآمد کانال سوئز مصر را در سال 2024 بیش از 6 میلیارد دلار کاهش داد بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول (IMF)، این ناآرامی ها درآمد کانال سوئز مصر را در سال 2024 بیش از 6 میلیارد دلار کاهش داد.

از آن زمان، ترافیک عبوری از کانال بهبود یافته و تعداد عبور ها در ماه های ژوییه و اوت از 1200 فراتر رفته است.

اوت همچنین شلوغ ترین ماه از دسامبر 2023 بود.


برچسب ها: انصارالله یمن - حوثی ها - کانال سوئز - صندوق بین المللی پول - انصارالله - بین الملل - آمریکا و اسراییل
آخرین اخبار سرویس:

چرا مصر مستقیماً وارد جنگ با انصارالله یمن نمی شود؟/ درآمد کانال سوئز بیش از 6 میلیارد دلار کاهش یافت

چرا مصر مستقیماً وارد جنگ با انصارالله یمن نمی شود؟/ درآمد کانال سوئز بیش از 6 میلیارد دلار کاهش یافت