مطالب مرتبط:
محاصره اقتصادی هم نتوانست تولید خراسان رضوی را محدود کند | صادرات محصولات چاپی از استان شش برابر شد
مسمومیت 3 نفر براثر گازگرفتگی در چناران خراسان رضوی (15 مهر 1405)
یادواره 180 شهید جامعه عشایری خراسان رضوی در مشهد برگزار شد
رییس صمت خراسان رضوی: نمایشگاه ها فرصت مناسبی برای اتصال صنایع به بازارهای جدید هستند
رشد نامیزان هنرستان ها در خراسان رضوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 مهر 1405 ساعت 23:502026-10-07اقتصادي

یک چهارم صادرات محصولات چاپی کشور از خراسان رضوی انجام می شود


جانشین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: یک چهارم صادرات محصولات چاپی کشور توسط واحدهای چاپی خراسان رضوی انجام می شود که این میزان، - جانشین مدیرکل ارشاد خراسان رضوی: یک چهارم صادرات محصولات چاپی کشور از خراسان رضوی انجام می شود خراسان رضوی (ایسنا) - جانشین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: یک چهارم صادرات محصولات چاپی کشور توسط واحدهای چاپی خراسان رضوی انجام می شود که این میزان، بیانگر ظرفیت و توانمندی صنعت چاپ استان در عرصه ملی و بین المللی است.

یوسف امینی، شامگاه 15 مهرماه در بیست وششمین جشنواره صنعت چاپ خراسان رضوی که در نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد با اشاره به پیشینه صنعت چاپ در این استان، اظهار کرد: 124 سال از ورود نخستین دستگاه چاپ صنعتی به مشهد می گذرد و دارالطباعه طوس به عنوان نخستین واحد چاپ صنعتی، فعالیت خود را در قالب یک کارگاه در مشهد آغاز کرد.

صنعت چاپ در ابتدای ورود به ایران به عنوان یک مهارت ابتدایی مطرح بود، سپس به دانش تبدیل شد و امروز به فناوری رسیده است؛ از این رو شعار انتخاب شده برای جشنواره با عنوان از تجربه دیروز تا فناوری فردا نیز بیانگر همین مسیر تحول و ضرورت توجه به آینده این صنعت است.


برچسب ها: خراسان رضوی - خراسان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی - محصولات چاپی - فرهنگ و ارشاد اسلامی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد - رضوی
آخرین اخبار سرویس:

یک چهارم صادرات محصولات چاپی کشور از خراسان رضوی انجام می شود

یک چهارم صادرات محصولات چاپی کشور از خراسان رضوی انجام می شود